simonne parašė:
a, kaip graziai tau uzdidejo pilvukas![]()
maniskis tai nuotraukoj pagrindinej matosi, bet dariausi pries dvi savaites. reik …
auga maniškis dienom jau
simonne parašė:
a, kaip graziai tau uzdidejo pilvukas![]()
maniskis tai nuotraukoj pagrindinej matosi, bet dariausi pries dvi savaites. reik …
auga maniškis dienom jau
balione parašė:
as tai irgi pastoviai maisau tuos menesius, savaites super, zinociau ir nakti prikelta, nu bet su menesiais tai sunku sunku :DDD
man siandien lygiai 5 enesiai, nes data nustatytas Liepos 14
4 beliko
aha, maniskis irgi auga. per dvi savaites kila priaugau. ir kokius 6 cm per pilva. is vienos puses baisoka, kai suvokiau, kad netelpu i jokius drabuzius turimus
o is kitos puses be galo smagu, kai pamaciau, kaip mano lialiu maciau, ir kaip jis stropiai auga ir vystosi.
undinyte parašė:
Sveikos mamytėsjungiuosi ir aš į jūsų gretas. Mums jau 20-a savaitė prasidėjo. Vakar buvau pas gydytoja, sakė, kad reikėtų vitaminų nėščiosioms pagerti, per daug…
O tavo gydytoja nieko tau is vitaminu nerekomendavo? Manoji tai "Elevit" rekomendavo... Matot, musu nestumas ziema, o vitaminu gaunam minimaliai, kas is tu vaisiu su chemikalais. Dirbamcioms juk ir jegu reikia, vitaminai manau pades ir jums ir jusu mazajam pilvelio gyventojui (-ai)
Ech... Mamos mamos, ir vel su blogomis naujienomis as, teko nakti klinikose praleisti ir vel del to nelemto skrandzio spazmu, nezinau kas cia man darosi... gydytoja kuri priziurejo per nakti liepe nieko sunkaus nevalgyti tik koses, bet kas as jas ir taip valgau, tada liepe nebegerti jokiu vitaminu tik gastroval... Nezinau jau kuo toliau tuo liudniau man darosi, neimanoma pasidziaugti nestumu kaip pridera, vis bojau kad vel kas neatsitiktu ;sss
balione parašė:
Ech... Mamos mamos, ir vel su blogomis naujienomis as, teko nakti klinikose praleisti ir vel del to nelemto skrandzio spazmu, nezinau kas cia man darosi... gydytoja…
na jo liudna kai tenka po ligonines, su tokia savijauta uzjauciu
Emilija76 parašė:
sveikos cia mano pilvukas
na dabar jis dar didesnis :)…
tau jau yra striju ? pas mane mazai ir beto nesimato
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai