giedrianka parašė:
Amerena, kebabai i kiausiniu dieta ieina?![]()
![]()
![]()
baik kam priminei :DD man ir taip skaudu kad pas mane valios uzteko tik iki piemos dienos pietu dietintis :DD
giedrianka parašė:
Amerena, kebabai i kiausiniu dieta ieina?![]()
![]()
![]()
baik kam priminei :DD man ir taip skaudu kad pas mane valios uzteko tik iki piemos dienos pietu dietintis :DD
Amerena parašė:
as irgi kas vakara tai pagalvoju kai ji uzmiega![]()
![]()
ir kiekvieno ryto laukiu kai ji atrapoja pas mane po kaldra prisiglaudzia apkabina..mm tiesiog fantastiskas jausmaspirkom tik valgyt..darem kebabus:))
![]()
skanus kebabai buvo
pavargau vaikscioti daug , nepamirsk kad as nuo 10 ryto jau ant koju
O as laukiu kada galesiu i savo stebukleli paziureti
jau greitai
skorpioneee parašė:
skanus kebabai buvo![]()
![]()
![]()
pavargau vaikscioti daug , nepamirsk kad as nuo 10 ryto jau ant koju![]()
![]()
O as laukiu kada galesiu i savo stebukleli paziureti
![]()
![]()
jau greitai
![]()
as vis pagalvoju kaip noreciau amelytei broliuko ar sesutes mazulytes..dar vieno stebuklelio namuose
tureciau mazaja pagalbininke ..ir augti dviems butu linksmiau..bet deja kolkas tai tik svajos..kai pageres finansine bukle..reiktu dirbt pradet ..o ziurek jau mano mazajai pagalbininkei dveji sueis..pradesi planuot o dievulis tik juoksis is to
giedrianka parašė:
Tikrai, Skorpione, kad jau greit![]()
Nepyk, Amerena, as juokais, ner reikalo saves dietomis kankinto palauk, gal savaime gausis broliukas ar sesute
![]()
nesigaus savaime niekaip..nes mamule uzsikodavus dar iki 2014
kai jau busiu visikai pasiruosus tada perlausim jau koda
o kolkas pasidziaugsiu jusiu maziukais..siandien kai pamaciau arnuka tescoj tai jau norejau imt ant ranku paniurkyt
man net silpna daros kaip gera su tokiais
Oi, rimtai, uzmirsau as tuos uzsikodavimus
O Arniukas Tesco buvo taip nuluzes, kaip jau senai diena bemiegojo... Jam sunku darosi dienom uzmigt, nors nori, tampa nervingas, verkia daug, bet nemiega, pamigdau siaip ne taip ir uz 15 min vel akys atmerktos..
As kazkaip net nenoriu, kad jis uzaugtu
meskutis mano
giedrianka parašė:
Oi, rimtai, uzmirsau as tuos uzsikodavimus![]()
O Arniukas Tesco buvo taip nuluzes, kaip jau senai diena bemiegojo... Jam sunku darosi dienom uzmigt, nors nori, tampa nervingas, verkia daug, bet nemiega, pamigdau siaip ne taip ir uz 15 min vel akys atmerktos..As kazkaip net nenoriu, kad jis uzaugtu
meskutis mano
![]()
bet uzaugs mazuliukai:))
giedrianka parašė:
gaila...
kaip siaubekas? baisiausiais momentais i intika ibegi?![]()
ne tik per reklamas pasikaitau..:)) nes taip tai negaliu akiu nuo tv atplesti
cia visgi nevisai siaubekas..tikrai geras filmas ..ziaurus toks..tokie nusikalteliai..iszagina ir visiap isniekina dvi merginas..viena nuzudo..ir tie nusikalteliai uzsuko i vienus namus nakvynes pasiprasyt..o cia tos merginos kur liko gyva tevai..bet ji dar neparsirado todel tevai nezino kas vyksta..nu aisku as papsakojau ziuariai neidomiai..ne taip kaip is tikro yra:))
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai