Giedre M. parašė:
Tai vadinas ne viena tokia as isprotejusi![]()
Visos mes tokios
lengvai paciuozusios
Giedre M. parašė:
Tai vadinas ne viena tokia as isprotejusi![]()
Visos mes tokios
lengvai paciuozusios
labas rytas merginos naujienos tokios
prabudau 4.30 ir begau darytis testuka ir va ka pamaciau 
nervas bele koks, nuejau toliau miegoti 6 brangusis prabudo i darba pasiziurejom abu i ta testuka ir brangusis sako:ble visa nakti tuos bruksniukus sapnavau
nu abu pasitarem kad jau sis testukas ryskesne ta juostele negu vakar, jis isejo i darba o as toliau miegoti prabudau 9val kaip niekada
ir i mane nepanasu tai nei kiek kad as kur nors is ryto eiciau ir dar peskom
apsirengiau ir nuejau i vaistine testuko jau to normalaus galvoju uzteks taupyti ir sau nervus gadinti grizus pasidarau ir va ka matau

pagal sita testuka jis rod 1-2 savaites nuo OV pagal daktarus butu 3-4savaites nuo mmm
tai ir vis nesuprantu kada ta man OV buvo
turbut kad 16diena kai as galvojau kad implantacija ar pan....tai reiskias kad kai mes po dvieju dienu pertraukeles 14 birzelio paskutini karta atlikom namu darbus tas ir uzsikabino....ot slapukas negaliu tiek mums su teveliu ir taip pat man su jumis merginos pritampe nervu
bijau dziaugtis dabar reikia kad praeitu tas baisiausias periodas 7savaitciu tada 9savaites ir tada 14 savaiciu ir tada turbut nusiraminsiu
rutis82 parašė:
labas rytas merginos naujienos tokios
prabudau 4.30 ir begau darytis testuka ir va ka pamaciaunervas bele koks, nuejau toliau miegoti 6 brangusis prabudo i darba pasiziurejom abu i ta testuka ir brangusis sako:ble visa nakti tuos bruksniukus sapnavau
![]()
nu abu pasitarem kad jau sis testukas ryskesne ta juostele negu vakar, jis isejo i darba o as toliau miegoti prabudau 9val kaip niekadair i mane nepanasu tai nei kiek kad as kur nors is ryto eiciau ir dar peskom
apsirengiau ir nuejau i vaistine testuko jau to normalaus galvoju uzteks taupyti ir sau nervus gadinti grizus pasidarau ir va ka matau
![]()
pagal sita testuka jis rod 1-2 savaites nuo OV pagal daktarus butu 3-4savaites nuo mmm
tai ir vis nesuprantu kada ta man OV buvo
turbut kad 16diena kai as galvojau kad implantacija ar pan....tai reiskias kad kai mes po dvieju dienu pertraukeles 14 birzelio paskutini karta atlikom namu darbus tas ir uzsikabino....ot slapukas negaliu tiek mums su teveliu ir taip pat man su jumis merginos pritampe nervu![]()
bijau dziaugtis dabar reikia kad praeitu tas baisiausias periodas 7savaitciu tada 9savaites ir tada 14 savaiciu ir tada turbut nusiraminsiu![]()
SWEIKINU!!!!!!!!!!
sakiau kad tu laukies! taip ir zinojau, jetau kaip smagu, negaliu
labai labai dziaugiuosi ir sweikinu dar karta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Didelis tau aciu Linute dar labai isijausti ir dziaugtis bijau
dabar lauksim merginos is jusu geru naujienu su NT gerais rezultatais ;)
As tikiuosi galiu cia pasilikti kaip Simonele visom prisijungusiom naujom rasydavo tikiuosi cia ilgai neuzsibusite ir leksite pas besilaukiancias ar prisiplanavuses kaip ten ji sake
O as nenoriu is cia iseiti liksiu cia visada cia mano namai
rutis82 parašė:
Didelis tau aciu Linute dar labai isijausti ir dziaugtis bijaudabar lauksim merginos is jusu geru naujienu su NT gerais rezultatais ;)
As tikiuosi galiu cia pasilikti kaip Simonele visom prisijungusiom naujom rasydavo tikiuosi cia ilgai neuzsibusite ir leksite pas besilaukiancias ar prisiplanavuses kaip ten ji sake![]()
O as nenoriu is cia iseiti liksiu cia visada cia mano namai![]()
![]()
![]()
Oi net negalvok is cia iseiti!!!
busim cia visos kurios dar laukia ir kurios jau laukiasi, pakeisim pavadinima jei reikes po to
Bet taip smagu man, kad net nezinau ko cia griebtis, as isivaizduoju ka tu jauti
tai kada gimdom???
mano vaikas 6 dienom didesnis , na avaite pries ov pastojau,ta kur tipo buna 14 ciklo diena
o pastojau iskart po menesiniu kazkaip
keisk profili,ir dziaukis,kad esi nebe planiuko,o niestuke,cia visos noretu but tavo vietoi db
as niestuke ne planiuke,bet vistiek tupiu sitam forumeli,nes man cia patinka
rutis82 parašė:
Aciu aciu aciu ir dar karta aciu
Pagal paskutines mmm diena tai kovo 5diena (o mano gimtadienis kovo 28d)
o tu kada pastojai ir pagal paskutines mm kada turetum gimdyti ir kada pagal scana?![]()
dar kazkaip nekyla ranka keisti profiliaus is laukiam gantru i besilaukiam![]()
o beje kaip vyras??? pasakei??? kaip sureagavo?
Elge2012 parašė:
mano vaikas 6 dienom didesnis , na avaite pries ov pastojau,ta kur tipo buna 14 ciklo dienao pastojau iskart po menesiniu kazkaip
keisk profili,ir dziaukis,kad esi nebe planiuko,o niestuke,cia visos noretu but tavo vietoi db
![]()
![]()
as niestuke ne planiuke,bet vistiek tupiu sitam forumeli,nes man cia patinka
![]()
![]()
![]()
Saunu, buk cia ir neisduok musu
tai palauk tu cia pastojai 4mmm diena? jau nebepamenu kas rase
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai