Elge2012 parašė:
mum treciadieni bus 25 savaitespas mus remontas tai nekreipkit demesio i tvarkelia,siuo metu vyras spynta stato tai cia greit nubegau sakau fotkink
![]()
![]()
![]()
![]()
oho koks dickis
bet kaip man grazu tie pilvuzai
Elge2012 parašė:
mum treciadieni bus 25 savaitespas mus remontas tai nekreipkit demesio i tvarkelia,siuo metu vyras spynta stato tai cia greit nubegau sakau fotkink
![]()
![]()
![]()
![]()
oho koks dickis
bet kaip man grazu tie pilvuzai
Elge2012 parašė:
![]()
![]()
![]()
![]()
oj kaip faina pilvukas koks jega
vyras ka sake kad cia ne is sio ne is to fotkint liepiai
mano tai sian parejo namo po darbo paziurejo i testa sako tai kad 1-2svaites rodo sakau pagal apvaisinima pagal mmm 3-4 sako aaa sakau jau viskas gerai cia mes jau viska apskaiciavom viskas tvarkoj sako tai jau nufotkinai testa sakau jo jau ir idejau i interneta
Elge2012 parašė:
cia praktiskai 2 men,va ka 4 men padare is manes![]()
cia 2 men nestumas?????????????????
LinuteA parašė:
Na tai tu nesenai planuoji, kaip ir asna jau labai rimtai kai pradejau vaisingas dienas mazdaug ziuret ir t.t. tai tik tas praeitas men, o kitus tiesiog nesisaugojom ir tiek. na o sita menesi tai jau kai raikalas kibsim
kas antra diena, kai kada kas 3, ir ov testukus darysiu ir zodziu viska kad tik pagaut tas vaisingas dienas
ir arbata salaviju gersiu, uzsisakiau kad is kaimo mama prirautu
![]()
galim sakyt,kad planuojam nuo rugsejo men, buvau pastojusi sausi, o cia jau antra planavimo dalis
reik man paziuret,kaip ispaniskai salavijas. vis skaitineju,kad jis visai geras.
Elge2012 parašė:
cia praktiskai 2 men,va ka 4 men padare is manes![]()
oj tai tu kudute kaip sakaliukas tai aisq kad matosi viskas labai gerai
o kai pas mane lasinuku yra tai turbut tik 6men ka ir pamatysiu
rutis82 parašė:
oj kaip faina pilvukas koks jega![]()
vyras ka sake kad cia ne is sio ne is to fotkint liepiai
mano tai sian parejo namo po darbo paziurejo i testa sako tai kad 1-2svaites rodo sakau pagal apvaisinima pagal mmm 3-4 sako aaa sakau jau viskas gerai cia mes jau viska apskaiciavom viskas tvarkoj sako tai jau nufotkinai testa sakau jo jau ir idejau i interneta![]()
o tas vyras tavo irgi cekavas. rupi jam, pati matai
Tai aisku kad mes cia viska zinom ir turim zinoti iskart
kitaip ne buti negali, reikia gi pasitarti, aptarti, isanalizuoti viska
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai