Irena26 parašė:
nezinau kur cia lietuvoj toki rasti... nebent didziosiose miestuose ju yra...
as gi imeciau nuoroda auksciau paiekok
tik siuntimas nzn kiek uztruks. bet lt ilgai netrunka
Irena26 parašė:
nezinau kur cia lietuvoj toki rasti... nebent didziosiose miestuose ju yra...
as gi imeciau nuoroda auksciau paiekok
tik siuntimas nzn kiek uztruks. bet lt ilgai netrunka
Labas merginos oho pavaret
man tai kazko labai jau ta pilvo apacia sian maudzia net neramu darosi gal nuo sedejimo o gal susinervavau biski vienas klientas sunervavo zinau negalima nervuotis bet hormonai gi
IRENA as manyciau pasidaryk testuka rytoj jei neigiamas tai nuvaziuok ir pasidaryk ta kraujo tyrima jis pas geriausias ir geriau negu visi NT testai jei pas mus londone kur butu pasidaryti senai pasidarius buciau
laikykis nenuleisk ranku ir elkis taip lyg butum nescia ir viskas
ta daktare ne zmogus o gyvulys baisu tokius daktarus tik liuosuoti negi jie nesupranta ka tai reiskia kai bandai bandai ir nieko ir paskui kazkas lyg ir butu tai ne kad patikrintu issiuncia namo menesi laugti baisu jei jai taip pasakytu ka darytu ji pati...
rutis82 parašė:
Labas merginos oho pavaret![]()
man tai kazko labai jau ta pilvo apacia sian maudzia net neramu darosi gal nuo sedejimo o gal susinervavau biski vienas klientas sunervavo zinau negalima nervuotis bet hormonai gi![]()
IRENA as manyciau pasidaryk testuka rytoj jei neigiamas tai nuvaziuok ir pasidaryk ta kraujo tyrima jis pas geriausias ir geriau negu visi NT testai jei pas mus londone kur butu pasidaryti senai pasidarius buciau![]()
laikykis nenuleisk ranku ir elkis taip lyg butum nescia ir viskasta daktare ne zmogus o gyvulys baisu tokius daktarus tik liuosuoti negi jie nesupranta ka tai reiskia kai bandai bandai ir nieko ir paskui kazkas lyg ir butu tai ne kad patikrintu issiuncia namo menesi laugti baisu jei jai taip pasakytu ka darytu ji pati...
ziuresiu kaip ryt bt, jei bus kazkiek pakilusi tada eisiu daryt nt, as ir elgiuosi taip lyg buciau
, o ta gine tai tikrai nenormali siandien buvo...
rutis82 parašė:
tikrai taip kazkokia nesvveikia ir nesupratinga visai![]()
nesusikalbejom, kaip sakoma ji apie ratus o as apie batus
aciukas visoms
, o visgi gerai, kad 4cd darem myliuka...va ir uzkibo
, tai vat...o dabar laimingiausia pasaulyje as...maciau kaip mano maziuko plaka sirdele....vajeeee kaip as dabar jo laukiu, kada galesiu ji pamatyti,dabar turiu tik jo nuotraukyte. visoms linkiu patirti toki nuostabu neitiketina jausma...
gelyte30 parašė:
aciukas visoms, o visgi gerai, kad 4cd darem myliuka...va ir uzkibo
, tai vat...o dabar laimingiausia pasaulyje as...maciau kaip mano maziuko plaka sirdele....vajeeee kaip as dabar jo laukiu, kada galesiu ji pamatyti,dabar turiu tik jo nuotraukyte. visoms linkiu patirti toki nuostabu neitiketina jausma...
![]()
Jetau kaip dziaugiuosi del jusu!!!
Greiciau ir mums taip pasisektu
Bet zinau dbr tikrai kad isbandysiu ir as ta 4 cd
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai