vilmoksnis parašė:
pas mus isvis nera dvyniu![]()
tai gal busit pirmieji
vilmoksnis parašė:
pas mus isvis nera dvyniu![]()
tai gal busit pirmieji
pulvunelis parašė:
sveikos,smagu matyti vilmoksni tave cia
kaip darbe sekas?
ziogiuks,kaip jus augat?
kaip nestukes?
mes neblogai gan sakyciau![]()
labutis
na, jau mamyte ruosias kelionei pas daktaryte. siandien maziuka vezam sverti, matuoti, tai jaudulio kaip pirma karta
o kaip tavo mergaiciukes?
ziogiuks parašė:
labutisna, jau mamyte ruosias kelionei pas daktaryte. siandien maziuka vezam sverti, matuoti, tai jaudulio kaip pirma karta
o kaip tavo mergaiciukes?
pas kokia gydytoja einat?
mano neblogai-pagaliau situacja gereja su atsiradusiu slapiavimu
tad iki savaitas galo dar hormonus patepsim ir nutrauksim.smagu ziureti i vaika jau.
labas mamytes. ir as norejau paklausti pas ka vedate mazylius.
as dabar vedu pas Skurvydiene visi saukia kad labai gera, be registracijos nepriima, maniau kad iki metu nereikia registruotis, tai pralaukem virs valandos kol priieme ir tai sake paskutinis kartas. daug kalbejo neleidzia maitinti mp sake kevyra duoti, kose is vieno ingredianto ir nemaisyti kitu
jokiu baranku, kiausinio, pomidoru,varskes ir kitokio maisto..
girdejo uzesiukus ir nesiuncia, akyte snairuoja ir nesiuncia, pasake taip turi buti, bet iki to laiko taip nebuvo.... tai nesuprantu tai as blogai auginu vaika
vvaidi parašė:
labas mamytes. ir as norejau paklausti pas ka vedate mazylius.
as dabar vedu pas Skurvydiene visi saukia kad labai gera, be registracijos nepriima, maniau kad iki metu nereikia registruotis, tai pralaukem virs valandos kol priieme ir tai sake paskutinis kartas. daug kalbejo neleidzia maitinti mp sake kevyra duoti, kose is vieno ingredianto ir nemaisyti kitujokiu baranku, kiausinio, pomidoru,varskes ir kitokio maisto..
![]()
girdejo uzesiukus ir nesiuncia, akyte snairuoja ir nesiuncia, pasake taip turi buti, bet iki to laiko taip nebuvo.... tai nesuprantu tai as blogai auginu vaika![]()
ji mano destytoja pernai buvo, na idomi tokia moteris...
aslaukiuosi parašė:
ji mano destytoja pernai buvo, na idomi tokia moteris...![]()
paloni, labai daug kalbanti, tiesiog be sustojimo...
.. tik ar taip ir reikia daryti kaip ji sako
vvaidi parašė:
paloni, labai daug kalbanti, tiesiog be sustojimo..... tik ar taip ir reikia daryti kaip ji sako
![]()
nu jo, kalba tai labai daug..
pulvunelis parašė:
![]()
pas kokia gydytoja einat?
mano neblogai-pagaliau situacja gereja su atsiradusiu slapiavimutad iki savaitas galo dar hormonus patepsim ir nutrauksim.smagu ziureti i vaika jau.
o as pas butkiene uzsiregistravau,jauniausia tauragej pediatre
va pasigirsim, ka tik is jos grizom - jau 7kg
ir skiepa gavom... tikiuos bus gerai kaip ir praejusi karta
ziogiuks parašė:
o as pas butkiene uzsiregistravau,jauniausia tauragej pediatreva pasigirsim, ka tik is jos grizom - jau 7kg
![]()
![]()
![]()
ir skiepa gavom... tikiuos bus gerai kaip ir praejusi karta
![]()
Mes prisiregistravom pas Damanskienę. Kol kas esu labai patenkinta
O Jūs Ziogiuks, tą jau 4 men skiepuka gavot?
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai