akirne parašė:
akirne parašė:
vilmoksnis parašė:
sveikos gyvos mamosvis reciau uzsuku cia nes jau gryzau i darba tai sukuosi kaip vovere.. uzburtam rate vis..
kaip musu nestukes laikosi?
labuka. o kodel taip greitai i darba grizai?
ziogiuks parašė:
labuka. o kodel taip greitai i darba grizai?
na uk visad 9men motinystes atostogos, o man pasiseke nes sunus gime anksciau 2.5sav, tai beveik 10men buvo sunus kai gryzau i darba
vilmoksnis parašė:
na uk visad 9men motinystes atostogos, o man pasiseke nes sunus gime anksciau 2.5sav, tai beveik 10men buvo sunus kai gryzau i darba![]()
aaa.. o as tai parasiau iki vaikui sukaks 2 metai, tai dar ilgai darbo nematysiu
ziogiuks parašė:
aaa.. o as tai parasiau iki vaikui sukaks 2 metai, tai dar ilgai darbo nematysiu![]()
ir antra pavyks suorgazinuoti
vilmoksnis parašė:
ir antra pavyks suorgazinuoti![]()
as po cp, ale bandysiu.. gal dar pora meteliu pratesim
siaip labai antro noriu, tuo paciu vargu..
ziogiuks parašė:
as po cp, ale bandysiu.. gal dar pora meteliu pratesimsiaip labai antro noriu, tuo paciu vargu..
aaa, o kodel cp dare? mes ir norim tuo paciu vargu dar du
dvyniu noretus bet vargu
vilmoksnis parašė:
aaa, o kodel cp dare? mes ir norim tuo paciu vargu dar dudvyniu noretus bet vargu
![]()
kaklelis nesidare, o vandenys jau senokai nubege buvo.. as ir ziauriai dvyniu noriu
maza viltis yra, nes mano tetis is dvyniu, o vyro tetos dvynes, zodziu, abiejose pusese dvyniu yra..
ziogiuks parašė:
kaklelis nesidare, o vandenys jau senokai nubege buvo.. as ir ziauriai dvyniu noriumaza viltis yra, nes mano tetis is dvyniu, o vyro tetos dvynes, zodziu, abiejose pusese dvyniu yra..
![]()
pas mus isvis nera dvyniu
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai