kristak parašė:
ka tik uzmaciau kaip mano vaikis nesilaikydamas niekur atsistoja![]()
![]()
,bet kaip juokingai atrodo
![]()
Šaunuolis!
kristak parašė:
![]()
![]()
Šaunuolis!
kristak parašė:
vargsiuke,jauciu daznas maitinimas isvargina,man irgi taip pat budavo,kai keldavos kas val. po namus kaip zombis,negaliu atsigaut,net susitvarkyt neistengdavau....as zinok dabar pradejau kiekviena vakara vaikui virti pieniska sriuba ir duodu is tokio didelio sriubinio puodelio,tai jam labai patinka, biski pageria,biski su saukstu tirsciu duoduir pradejo jis man zymiai geriau miegot,aisku visai uzmiega tik su mp
bet va pvz.sianakt keles tik 5.15 ryto gal pora minuciu paciunkino papuli ir vel miegot
pamegink,gal sriubyte patiks Dominykui
![]()
oho, koks saunuolis Markas!!! nu bandysiu ir as pazaisti
gal pavyks, aciu
kristak parašė:
![]()
![]()
Saunuolis
Ingritoze parašė:
kazkuri prase ikelti kepurytes su salikiuku foto, na stai ji![]()
Kepurytei dejau 76akis
Labai faina kepuryte, o rastas ten viena gera viena bloga, ane?
Joncia parašė:
Sveikutesmum po zirziadieniu slogos ir temperaturos prasikale 8 dantukas :
![]()
![]()
![]()
sveikinam!
mums tas zaraza8 niekaip neilenda ir kamuoja vaika....
Labas, mergaites. Kaip naktele? Mum tai sunkokai... Ir nesupratau kas buvo... Dantukai lyg ir nesirodo dar, bet visa nakti kas valanda pradedavo rekt. Is pradziu sokinejau prie lovytes, paskui pasiemiau pas save, nes siaip prie manes visada ramiai miega, bet ir tas nepadejo. Nurimdavo tik gavus buteliuka, ir nesvarbu ar su vandeniu, ar su misinuku. Atsigeria biski ir atvimpa zandikaulis, isikandus nelaiko, bet tik istraukiu - tuoj iesko ir knerkia...
Vakar isigudrino uzlipt ant sofos, nauja pramoga jai ir naujas galvos skausmas man - ant kojyciu tai ji nenusileidzia, kol ismokinsiu leistis ne galva zemyn tai teks visada gaudyt ir nepalikt vienos kambary...
Vasilisa parašė:
Labas, mergaites. Kaip naktele? Mum tai sunkokai... Ir nesupratau kas buvo... Dantukai lyg ir nesirodo dar, bet visa nakti kas valanda pradedavo rekt. Is pradziu sokinejau prie lovytes, paskui pasiemiau pas save, nes siaip prie manes visada ramiai miega, bet ir tas nepadejo. Nurimdavo tik gavus buteliuka, ir nesvarbu ar su vandeniu, ar su misinuku. Atsigeria biski ir atvimpa zandikaulis, isikandus nelaiko, bet tik istraukiu - tuoj iesko ir knerkia...
Vakar isigudrino uzlipt ant sofos, nauja pramoga jai ir naujas galvos skausmas man - ant kojyciu tai ji nenusileidzia, kol ismokinsiu leistis ne galva zemyn tai teks visada gaudyt ir nepalikt vienos kambary...
mes turejom tokiu naktu ne viena ir ne dvi,beveik visa men.istisai
nezinau,gal ir dantys,nesvarbu,kad nesimato,viduj giliai mezgasi,o gal mums augimo suolis buvo
dabar situacija zymiai geresne as jam pries miega istepu dantenas,bet tepu ne tuo kremuku kur dantim skirtas,o sirupa turim toki nuo skausmo daugiausia ten ibuprofeno ir kaip minejau anksciau,valgom pieniska sriuba
va sianakt vel kelesi tik 1 karta ie jau visai paryciais
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai