kviste parašė:
Riaubyte![]()
as apakus. esu pora kart pas ja buvus su pirmaja dukryte, bet ji tokia maloni pasirode. o dabar va kad nori....
kviste parašė:
Riaubyte![]()
as apakus. esu pora kart pas ja buvus su pirmaja dukryte, bet ji tokia maloni pasirode. o dabar va kad nori....
nu ji maloni as jos nekaltinu bet ji turbut mane kadman cia 8 niestumas ir as jau zinau visa eiga na ka darysi tikiuosi kita susitikima be asaru
tik tos mamytes kurios uz duru sedejo turbut pagalvojo kad mazui kaskas negerai arba nesitikejau kad laukiuosi nes mate kokia nusibliovus isejau
EllieUsa parašė:
nors cia irgi tokia pati lentele, atrodo netgi identiska, bet cia reikia suvesti pastojimo duomenis, ne gimdymo... ir tada man skiriasi...www.tindirindi.lt/nestumas/mes-laukiames/kinu-lyties-nustatymo-lentele
cha cha!!! man irgi skiriasi!!!! dabar jau mergaite !!
liutuke12 parašė:
laba, as kauniete. as labiau noreciau i gera manksteletik dar nezinau kur ir ka rinktis..kaune ir to pasirinkimo didelio nera..
Aleksote lygtais vyksta :))
Unique. parašė:
O nebandet kinieciu lentelem pasiskaiciuoti? :)) Buna, kad atitinka![]()
aš taip pat bandžiau skaičiuoti, turėtų gimti sūnelis
Migle2 parašė:
cha cha!!! man irgi skiriasi!!!! dabar jau mergaite !!![]()
![]()
Tai va, man irgi pagal viena mergaite, o pagal kita berniukas :)))
Smagiu cia linku primetet. Man pagal abu kaip ir gautusi mergaite, bet seimos gydytoja paankstino dviem dienom gimdymo data, tai aisku dabar mergaite ir berniukas iseina. Na ka mamytes, teks dar paluket. Bet as irgi nemanau, kad islauksiu iki pat gimdymo, labai jau smalsu. Beje vardus su vyru jau aptarem, nors ka ten gali zinot, gims ir pavadinsim kitaip
Unique. parašė:
Aleksote lygtais vyksta :))
as tai galvoju i baseina eiti
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai