Trampampam parašė:
Man operavo gimdos kakleli,pries vezine stadija.
Db viskas gerai,nors rode neaiskias lasteles.
Viskas bus gerai❤️
Trampampam parašė:
Man operavo gimdos kakleli,pries vezine stadija.
Db viskas gerai,nors rode neaiskias lasteles.
Viskas bus gerai❤️
Sveikos merginos! Paskutines mm buvo sausio 4d. Siandien vasario 4 o tai reiskia kad veluoja jau 3-4 dienas. Nestumo testus darau kiekviena ryta.visi neigiami. Ar tai reiskia kad veluoja menesines(nors taip niekada nebuna)? Ar gali dar testas nerodyti? Nors manau pats laikas jau butu..😭😭😭
Sveikos merginos! 🤗 atsargiai ir tyliai džiaugiuosi, šiandien buvau pas ginekologe, tai patvirtino 5sav. nėštumą, kolkas labai mažas, bet daugiau tikiuosi pamatyti po 3sav., kai vėl eisiu pas gine. 😍 nėštumo požymiai minimalūs - skauda krūtine, maudžia pilvo apačią ir dabar jau aišku iš kur tas nuovargis kiekvieną dieną 🙄☺️🤦♀️P.S. Nėštumas pirmas 🤰🎈 Džiaugiuosi už visas!❤️
Merginos aš nesuprantu. Nesisaugojom, norėjau antro vaikelio ir mėnesio gale stipriai persalau dėl ko pilvo maudima ir visus mėnesinių simptomus nustūmė į šoną. Pradėjau gerti opsamox antibiotikus ir dėl viso ko nėštumo testą pasidariau. Jis teigiamas. Aš tikrai pažįstu nėštumo požymius, kai gimdą tempia, kokie kvapai ir savijautai Dabar nieko nėbeliko. Aš manau, kad antibiotikai kalti, testas sako kai ką tika. Nieko nejaučiu apart peršalimo simpotums. Blemba bet jau ir antibu gert negaliu. O gal nesilaukiu?
Sultys parašė:
Merginos aš nesuprantu. Nesisaugojom, norėjau antro vaikelio ir mėnesio gale stipriai persalau dėl ko pilvo maudima ir visus mėnesinių simptomus nustūmė į šoną. Pra…
Jei testas teigiamas laukiates. Antibiotikai šitie lyg tinka ir nėščioms. Jų nutraukti manau nereikia. Žinoma geriausia pasakys šeimos gydytoja.
Pucci parašė:
Jo, man irgi pirmasis, todel daugybe klausimu ir kiekvienas pojutis vis neramina 🙄
Baisu ir prisiskaityti visko bet ir domina kaip kas o nėštumas tai isvis visom kaip skirtingas tai nežinia kaip kas
Vikitita parašė:
Mamytes,o jus kaip manot imanoma pajausti implantacija?gal kuri nors numanete kad tai galejo vykti ir jautete kanors?![]()
Praita nėštumą 11sav4d neblogai sukraujavau kreipiausi į daktarus ir nurodė kad įvyko implatacija. Kažkaip man laikas nesirisa su jų zodziais
Vikitita parašė:
Mamytes,o jus kaip manot imanoma pajausti implantacija?gal kuri nors numanete kad tai galejo vykti ir jautete kanors?![]()
As galvoju, kad jutau, bet bus aisku po vizito pas gydytoja. Sonus diege ir temepe pilva ir po to praėjo, o testai dar pries diena nieko nerode eme vaiduokliauti
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai