Kviečiamos mamytės kurios supuos mažylius 2020metų spalį.👼👼👼
2020 m. Spalinukai ❤ (Archyvas iki 2020.09.0
Kviečiamos mamytės kurios supuos mažylius 2020metų spalį.👼👼👼
2020 m. Spalinukai ❤ (Archyvas iki 2020.09.0
kandoriuke parašė:
Manoji ir kartu su aušra keliasi 🥴 4:30-5:00 jau stovi lovelėje 🙉 maniau pirmagimis anksti kėlėsi 6:00-7:00, tai dabar prisimenu, kaip labai gerus laikus, kai buvo …
O kada guldote naktiniam miegui? Mes bandėm ir 20.00 ir 21.00 val vis tiek keliasi iki 6 val ryto
Ais@ parašė:
Maniskis eina mietoti apie 21:00, o keliasi 9:00-10:00'ryte, dar 23:30 ir 6:00 keliame patys pamaitinti![]()
O del ko keliate patys pamaitinti?
Zaneta.Z parašė:
O kada guldote naktiniam miegui? Mes bandėm ir 20.00 ir 21.00 val vis tiek keliasi iki 6 val ryto![]()
Aš irgi bandžiau vėliau guldyti, bet tada ne tik anksti keliasi, bet dar ir vakaras trumpesnis gaunasi, tai dabar kad ir reikia anksti keltis, bet bent jau vakare paguldau 20 val. ir to vakaro daugiau yra, su vyresnėliu galiu ramiau pabūti 🙂
Kisulita parašė:
Aš irgi bandžiau vėliau guldyti, bet tada ne tik anksti keliasi, bet dar ir vakaras trumpesnis gaunasi, tai dabar kad ir reikia anksti keltis, bet bent jau vakare p…
Man atrodo, kad tiems mažiams nesvarbu kelintą eina miegoti, vistiek keliasi tuo pačiu laiku 😂 nes būna ikad anksčiau ar vėliau nueina miegoti, bet vistiek panašiai tuo pačiu metu ryte jau akys stačios 😃
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai