Sultys parašė:
Praita nėštumą 11sav4d neblogai sukraujavau kreipiausi į daktarus ir nurodė kad įvyko implatacija. Kažkaip man laikas nesirisa su jų zodziais
Tikrai nelogiska implantacija vyksta 6-12 diena po ov, tikrai ne 11 mestumo savaite
Sultys parašė:
Praita nėštumą 11sav4d neblogai sukraujavau kreipiausi į daktarus ir nurodė kad įvyko implatacija. Kažkaip man laikas nesirisa su jų zodziais
Tikrai nelogiska implantacija vyksta 6-12 diena po ov, tikrai ne 11 mestumo savaite
Pagalbos!!! Sveikos merginos! Paskutines mm buvo sausio 4d. Siandien vasario 5d o tai reiskia kad veluoja jau 4-5 dienas. Nestumo testus darau kiekviena ryta.visi neigiami. Ar tai reiskia kad veluoja menesines(nors taip niekada nebuna)? Ar gali dar testas nerodyti? Nors manau pats laikas jau butu..😭😭😭
Dzime parašė:
Pagalbos!!! Sveikos merginos! Paskutines mm buvo sausio 4d. Siandien vasario 5d o tai reiskia kad veluoja jau 4-5 dienas. Nestumo testus darau kiekviena ryta.visi n…
Visko būna. Hcg pasidarykite ir aišku bus.
Dzime parašė:
Pagalbos!!! Sveikos merginos! Paskutines mm buvo sausio 4d. Siandien vasario 5d o tai reiskia kad veluoja jau 4-5 dienas. Nestumo testus darau kiekviena ryta.visi n…
Is patirties galiu pasakyti, kad jeigu mm nera, o testai neigiami, tai ateis mm.
visko buna, kad uzsivelina, mes moterys ne robotai... ;)
Dzime parašė:
Dariausi testa 4 diena nesulaukus mm, rode neigiama. Dar po 4 dienu testas jau parode ll 😊
Vikitita parašė:
Mamytes,o jus kaip manot imanoma pajausti implantacija?gal kuri nors numanete kad tai galejo vykti ir jautete kanors?![]()
Ta diena kai turejo pasirodyti mm, ant popieriaus pamaciau rozines spalvos isskyru, ant kelnaiciu nieko. Mano tokia implantacija
Sultys parašė:
Merginos aš nesuprantu. Nesisaugojom, norėjau antro vaikelio ir mėnesio gale stipriai persalau dėl ko pilvo maudima ir visus mėnesinių simptomus nustūmė į šoną. Pra…
Aš kai laukiausi pirmo man mėnesį laiko buvo pastovus peršalimas, čia vienas iš nėštumo požymių 😊
Dzime parašė:
zivillliukass parašė:
Sveiki,mano irgi paskutines men.buvo sausio 5d.snd.parode testas ryskius du bruksniukus.
Sveika nereikia saves grausti😊tas jusu persalimas ir galejo buti pozimis kad lauketes.nes man taipat buvo didele sloga ir gripo pozimiai.o pasidarius nt parode du bruksniukus.taipkad viskas ce gerai jum nesijaudinkit ir ramei laukites leliuko😃
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai