sandriukkss parašė:
Mano mažoji dukryte vardu Vanesa ☺️
Kai laukiausi pirmo buvau isirikinus bus mergaite nes visa gimine su vien mergaitem
glosciau pilvuka ir sakiau bus mano Vanesa pato suzinojau kad Vanesa pasirodo turi pelyte
sandriukkss parašė:
Mano mažoji dukryte vardu Vanesa ☺️
Kai laukiausi pirmo buvau isirikinus bus mergaite nes visa gimine su vien mergaitem
glosciau pilvuka ir sakiau bus mano Vanesa pato suzinojau kad Vanesa pasirodo turi pelyte
J.K.... parašė:
Kaip jautiesi? As irgi amzina anemike 😨 perskaiciau , kad nedirbi , cia del viruso? Nes as nuo kovo pabaigos nedirbu , tai db iki liepos galo leido but namie jei ne…
Labukas as gerai tik visada lb pavargus, dar jei kur pavairuoju daugiau kosmaras, jegu nebera visai snd net jau pietu nuejau miegot
as nedirbu nuo kovos pradzios tai UK leidziama salonams atsidaryti liepos 4 tai ir tada grysiu , sakiau nesakysiu bent iki 12sav 100% neprivaloma sakyti iki 20sav
dominykamac parašė:
Dabar bijau sumeluot viską, nes dar nebuvau susidūrus, bet pavyzdžiui kadangi mano nėštumas priskiriamas prie rizikingų (dėl cukrinio diabeto), mane siųs tirtis į p…
Nemokami buna vaisiaus vandenų tyrimai... Jeigu neklystu...
Vikuzka parašė:
Labukas as gerai tik visada lb pavargus, dar jei kur pavairuoju daugiau kosmaras, jegu nebera visai snd net jau pietu nuejau miegotas nedirbu nuo kovos pra…
O ka butent salone dirbi? Drauge antakius tvarko , depiliacijas daro bijo kad neleis liepos 4 atidaryt dar😱 skambink daktarui butinai del tyrimo gelezies 🤔
J.K.... parašė:
O ka butent salone dirbi? Drauge antakius tvarko , depiliacijas daro bijo kad neleis liepos 4 atidaryt dar😱 skambink daktarui butinai del tyrimo gelezies 🤔
As dirbu su spray tan ir kologeno lovoms, ne as zinau kad mes atsidarome
mano blakstienu meistre irgi snd parase kad galima bookintis nuo 4liepos
palauksiu savo vizito seip mano vitaminai su gelezim tai net nzn
kaip tu pati ?
Vikuzka parašė:
Merginos pas kurias nereaguliarios mm kaip jus vedet I skaiciuokle? Pvz mano paskutinis ciklas buvo 28d bet pries tai buvo 31d tai i skaiciuokle tiesiog ir vedziau …
Man irgi idomu, nes mano ciklas visada buvo 32d, o praeita men isisderino ir pasidare 37.
Vikuzka parašė:
Merginos pas kurias nereaguliarios mm kaip jus vedet I skaiciuokle? Pvz mano paskutinis ciklas buvo 28d bet pries tai buvo 31d tai i skaiciuokle tiesiog ir vedziau …
Pupa-uoga19 parašė:
Man irgi idomu, nes mano ciklas visada buvo 32d, o praeita men isisderino ir pasidare 37.
Manyčiau vidurkį imkit 🤔
Mane tai taip pykina jau trečia diena, kad košmaras, šianakt tuoletą apsikabinus "miegojau" 😭 o dar covid tyrimą reik važiuot darytis, tikiuosi ten pavyks neatpylus kažkaip padaryt viską 😀
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai