2016.04.05 23:16 (prieš 10 m.)
Aciu darsyk atsakiusioms! Tai va, kad tas nelaimelis samukas tikrai ne ikvept kyla vis, jis virsaus nepasiekia, o apsisuka mazdaug kokiems 5 cm likus iki virsaus ir vel zemyn, o tada vel is karto aukstyn. Ir taip valandu valandas visa kiaura diena ir visas dienas nuo pat atvezimo. Mane pacia toks jo elgesys labai nekaip verte jaustis. Atrodo, kas CIA TOKIO ta zuvele ir mazdaug "tegul malasi", bet as akvariuma isigijau, kad ten butu ramybes oaze, kad ziurint gera butu. Taigi ieskojau priezasciu is siandien dar su Jumis pasitarus galutinai nusisviete man, kad kompanijos jam reikia.
Vyrui griztant is darbo paskambinau ir paprasiau, kad nupirktu dar du tokius samukus. Tai jis nuvaziavo I ta pacia parduotuve, dar trumpai nupasakojo pardavejai apie ta musu sama is nupirko du. Pardavejjos kelios buvusios dar pasisaipe mazdaug baikit juokus, jokiu draugysciu cia toms zuvims nereikia, ne suniukai cia ir geriau parametrus vandens susireguliuokit , kad zuvys gerai jaustusi..
Na is ka jus manot. Ileidom tuos papildomus samukus ir max per pusvalandi tas besiblaskes samas susinormalizavo nerealiai. Man tai TOKS idomus virsmas buvo, kad negalejau atsitraukti nuo akvaos visa vakara - vis ejau ziuret is vis grazu paziuret - kaip graziai pasistumdydami, pasikibindami jie praktiskai kartu laikosi, apsiziurejo po visa dugna, praplaukiojo ir I ola, ir pro tunelius ir t.t. Jokio blaskimosi, malonu ir gera juos stebeti.
Zodziu, jau tikrai neadekvati atrodau sitiek CIA prirasius. Bet isties norejau pasidalinti tokia patirtim, gal kas googlins kada su tokia beda apie corydora.