Eglučiukas24 parašė:
bet dar tik siandien 9 dpo12 dpo praeina tada mmm sulaukiu, pakritimas buna 10-11 dpo
ziurekit,kaip temperatura,o testuka jau galima pameginti 10 dpo,bet aisku ne visoms iskarto parodo,bet per galva juk niekas neduos
Eglučiukas24 parašė:
bet dar tik siandien 9 dpo12 dpo praeina tada mmm sulaukiu, pakritimas buna 10-11 dpo
ziurekit,kaip temperatura,o testuka jau galima pameginti 10 dpo,bet aisku ne visoms iskarto parodo,bet per galva juk niekas neduos
ieva24 parašė:
ziurekit,kaip temperatura,o testuka jau galima pameginti 10 dpo,bet aisku ne visoms iskarto parodo,bet per galva juk niekas neduos![]()
na ar taip ar taip testo po ranka neturiu, ech po tiek planavimo sunku susigaudyti... man rugsejo 5 LP paskirta jau, iki jos turiu prasirgus buti, mmm trunka 3-4 dienas tai jei savaitgali pareis spesiu...
va palyginimui mano senesnis grafikas, tai jau 10 dpo imu kristi, o 12 dpo susergu tevu-darzelis.lt/rk46818@130502b6aa9
Eglučiukas24 parašė:
na ar taip ar taip testo po ranka neturiu, ech po tiek planavimo sunku susigaudyti... man rugsejo 5 LP paskirta jau, iki jos turiu prasirgus buti, mmm trunka 3-4 d…
tikekimes neprireiks jos
cia mano laimingas grafikas po 14 men planavimo tevu-darzelis.lt/rk39606@13011180181 o testai tai po kokiu 15-20 min tik vaiiuokli parodydavo,kur teigema esu pazymejus,tai jis tik vos ne po 10 min atsirado,bet kadangi gine patvirtino 100 % tai pazymejau teigiama
ieva24 parašė:
tikekimes neprireiks joscia mano laimingas grafikas po 14 men planavimo tevu-darzelis.lt/rk39606@13011180181 o testai tai po kokiu 15-20 min tik vaiiuok…
puikus grafikas, tik ciklas ilgas tiesa pas tave?
Eglučiukas24 parašė:
puikus grafikas, tik ciklas ilgas tiesa pas tave?![]()
nu nevisai tik,kad velyva ov ir del to nera trumpas,bet cia keliata dienu dadeta,nes matavau bt,bet poto istryniau
ieva24 parašė:
nu nevisai tik,kad velyva ov ir del to nera trumpas,bet cia keliata dienu dadeta,nes matavau bt,bet poto istryniau![]()
supratau, svarbu viskas gerai baigesi
o jokiu bedeliu neieskojot kodel 14 menesiu neisejo pastoti?
Eglučiukas24 parašė:
supratau, svarbu viskas gerai baigesio jokiu bedeliu neieskojot kodel 14 menesiu neisejo pastoti?
ne,nes visgi sunu jau turejome,tai zinojome,kad galime...tik buvo cistu kelios nedideles,liepe kt gerti 3 men,bet negeriau,ir jos pacios pasisalino,normaliai planuojant,tada ir pastojau
ieva24 parašė:
ne,nes visgi sunu jau turejome,tai zinojome,kad galime...tik buvo cistu kelios nedideles,liepe kt gerti 3 men,bet negeriau,ir jos pacios pasisalino,normaliai planuo…
pas ,mane kartas nuo karto irgi isauga nedidukes cistos, bet kaip sake nepiktybines ir nieko neskyre, bet pcios pasisalindavo per mmm
labas rytas mergytės
as pas jus konsultacijai
čia mano grafikėlis
tevu-darzelis.lt/rk21524@13071228010
43 cd buvau pas gine :)- rado cista. ar gali būti kad mmm neateina dėl cistos? kaip suprantu pagal bkt kolkas jos nesirodys, nes turetu kristi bkt?
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai