rududu parašė:
Paskaitinekit sia tema nuo pradziu , as cia daug pradziamokslio esu surasiusi. Jei yra didelis noras dekupazuoti, tai atsiras laiko ir paieskoti/paskaitineti. Yra "…
Taip ir darau, ačiū
rududu parašė:
Paskaitinekit sia tema nuo pradziu , as cia daug pradziamokslio esu surasiusi. Jei yra didelis noras dekupazuoti, tai atsiras laiko ir paieskoti/paskaitineti. Yra "…
Taip ir darau, ačiū
Na jau ir TD dekupažo temą nuo pirmo psl perskaičiau. Man artimiausi širdžiai rududu darbai
viskas taip tvarkingai, griežčiau
aliesik išvis kaip ryškiai patobulėjimo šuolį mano neprofės akyse padarė
ir kitų darbeliai laaabai gražūs. Maniškės atsiminimų dėžė stovi, laukiu mūzos. Biškuti nesamonių visgi padariau, dabar nebegražiai atrodo sukomponavimas
Atika parašė:
Na jau ir TD dekupažo temą nuo pirmo psl perskaičiau. Man artimiausi širdžiai rududu darbaiviskas taip tvarkingai, griežčiau
aliesik išvis kaip ryšk…
Aciu uz komplimenta
, labai malonu
O del "Aliesik" esate teisi, mano akys visada dziaugias, kai pamatau jos darbus. Ji nerealiai patobulejo
Nenoriu pasakyti, kad kitu auksarankiu darbeliai prasti, tikrai ne, visos stengiasi ir daro, taip, kaip joms yra grazu ir tai yra svarbiausia. Taciau butent "Aliesik" stebiu nuo pacios kurybos pradzios. Pasikeitimai akivaizdus.i ir tik i geraja puse. Tikiu, kad siai dienai dabar ji man galetu duoti patarimu. Dievinu posaki, kai "mokinys aplenkia mokytoja"
O del taviskes muzos
, labia gerai darai, kad lauki, kol aplankys muza, nes kai jau aplankys taviske muza, pati nustebsi ka tu gali ;)
Sekmes ir laukiam darbeliu!!!!
o jetau, kaip malonu!!! aciu merginos
uzeinu ir skaitau cia apie save!!! nu taip silta ant ,,ant dusios,, pasidare
aciu kad ivertinote, aciu didziausias rududu
jus niekada netingedavot nuoseklei papasakot, paaiskinti, o as bandidavau, bandidavau desimtis kartu
informacija ryte ridavau
laugdavau atsakymu, patarimu ir nuomuones is jusu, ziuredavau i jusu darbus ir jie mane ,,stumejo,, tobuleti
aciu!
as pastebejau, kad kekviena mergina labai stengiasi, daro nuostabius dalikus, iesko saves ir tobuleja, visos cia tokios saunuoles:)!!!! as taip dziaugiuosi, kad atsiranda nauju veidu sioi temoi
aciu visom, kad esat:)!!!
aliesik parašė:
o jetau, kaip malonu!!! aciu merginosuzeinu ir skaitau cia apie save!!! nu taip silta ant ,,ant dusios,, pasidare
aciu kad ivertinote, aciu didziausias rududu…
rududu parašė:
Nieko įspūdingo, bet noriu parodyti baldo "transformacija", žodžiu prikėliau "antram gyvenimui"![]()
Fantastika! As kai pas mama nuvaziuoju tai man ikvepimas tiesiog is paskos sekioja ir pirstu baksnoja
o dukryte nieko daryt neduoda, tai verdu savy
Bent 3 dalykai, kuriuos noreciau atnaujinti. Vienas is ju - klasikinis stalas-knyga. Tik neturiu tam patalpu, kad issivezciau, o pas mama ne tiek ilgai bunu, kad padaryt speciau... kiek jums laiko uztruko sitas darbas?
viktorija05 parašė:
Laaabai grazu .. Kaip padarete tokius stambius itrukimus?
Aciu
Stambūs įtrūkimai: riebokai užteptas vienkomponentis lakas (palaukiau kol pilnai išdžiuvo) + tirštesnės konsistencijos balti dažai ir iš karto "fenavau" su fenu.
flavuss parašė:
Fantastika! As kai pas mama nuvaziuoju tai man ikvepimas tiesiog is paskos sekioja ir pirstu baksnojao dukryte nieko daryt neduoda, tai verdu savy
![]()
Nieko tokio, mergaitė paūgės, ir tada galėsite kibti į darbus
. Didesnius baldus dekoruojant, reikalingas laukas, todėl tinkamiausia vasara arba šiltas ruduo (pavasaris), dėl to, kad šlifuojat didelius baldus, labai jau kyla šlifavimo dulkės. Uždaroj patalpoj, ir dar su mažiuke tikrai nerizikuočiau.
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai