aliesik parašė:
Zinoma, juos ir reikia kabinttie pirmieji su besmegianiais tai is putu, naudojau paprastus akrilinius dazus ir dekupazoo serveteles, o tie su paukstukais tai is …
Labai aciu! Man tie su paukstukais laabai laabai tokie
aliesik parašė:
Zinoma, juos ir reikia kabinttie pirmieji su besmegianiais tai is putu, naudojau paprastus akrilinius dazus ir dekupazoo serveteles, o tie su paukstukais tai is …
Labai aciu! Man tie su paukstukais laabai laabai tokie
VasareVilte parašė:
Aliesik, pelėda liuks ;-) jei būtų beicuota ar kitaip tamsiai dažyta dėžutė, pelėda nublanktų. O dabar akys krypsta būent į ją.
si labai grazi <3
Sveikos, šioje temą jau stebiu kuris laikas, bet joje pasireiškusi dar nebuvau. Ir dekupažuoti nieko nebandžiau tik stebėdavau kaip dalinasi savo darbeliais kiti. Tad vieną dieną gavau dovanų dežutę, kaip tik šiam tikslui, ir kažką bandžiau padaryti, susiduriu su nemažai klausuimų.
Mano klausimas būtų toks: galutinis lakas, kuriuo užlakuojam dežutę. Aš įsivaizduoju, kai juo užlakuoji turėtų dėžutė būti švelni? Mano dežutė šiurkštoka tapo, nors kol tepiau akrilą jis buvo pasidengė lygiai ir gražiai. Ant lako pakuotės parašyta, kad tai bizgus lakas, bet kai užtepiau pirmą sluoksnį jokio blizgumo, tiek kad matosi jog lakas pasidengė. Kiek lako sluoksnių dengiate? Kaip užklijuojate servetėlę lygiai, kad neatsilupinėtų kraštai? Kai tepate akrilinius dažus ant dėžutės, kaip neištepliojate vyrių ir kitų metalinių detalių? Ar bandėte, kas ant dežutės daryti kokias faktūras su modelinu, nes aš taip dariau ir nesu tikra ar gerai gavosi? Bandžiau kampus su auksinės spalvos akrilu alle šešeliuoti, dariau tai su kempinėle, ar yra geresnė tam priemonė?
Jeigu nesunku labai prašau atsakykit į šiuos klausimus, nes tikrai jaučiuosi šiek tiek pasimetusi, būsiu dėkinga
Sveikos mielosios.
Persikraustem i nauja.busta ir ziuriu noreciau daug ka cia atnaujinti.beeeet esu dar ZALIA sioje sferoje!
ar atsiras kas mane apsvies? Noriu atnaujinti vaikiuko staliuka ir kedute.ir spinta prieskambario.ir pasidaryti tau ir anytai papuosalu dezutes.
Kokie pirmieji turetu buti mano pirkiniai?prasau padekit.buciau labai dekinga
Perzvelgiau forumiuka,suuuper grazus visu darbai!auksarankes
Sikase parašė:
atnaujinau spinta![]()
Vaaaa reiks man info
grazu
Cosmos, prisijunkit fb prie grupes dekupazas nuo...iki
ten yra failas pradziamoksliams.laaabai daug info kuria reik zinot.ir ka nupirkt,ir nuo ko isvis pradet.
siulyciau pradet nuo lenteliu kokiu.pabandyt paruost,pabandyt klijot servetele nes tai nera lengva nu ir t.t...nes galit ir sugadint staliuka,spinta ir dezutes
pasane visa,deze sugadintu daiktu:))
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai