Rūtelėlė parašė:
Man PMS![]()
Vel jus su tuo mp ir misiniu
jetus kaip kas nori taip tas maitina
Rūtelėlė parašė:
Man PMS![]()
Vel jus su tuo mp ir misiniu
jetus kaip kas nori taip tas maitina
Uoga parašė:
Niekas prie jos neprikibo - atvirkščiai, daro paslaugą. Matyt jauna ir nesupranta, kad pati sau kenkia rašydama prasčiau nei galėtų (o akivaizdu, kad gali rašyti (b…
Tavo nuomones as neklausiau isvis,tad nekomentuok veju.susiraskit kita uzsiemima.prie ko cia darbas?
man visai vistiek ar rimtai ar nerimtai kas i mane paziures. As klausiu normaliu klausimu,tikedamasi sulaukti atsakymu, siame forume. Ir prasom apie mano rastinguma nekomentuoti. Aciu .
Aušriukas__ parašė:
Ko jūs čia prikibot visos prie žmogaus?![]()
Na kaip sakiau matosi,kad kai kurias tas nestumas labai neigiamai veikia...as netureciau tiek laiko,stebeti kaip kas raso ar kokiom raidem.manau ne tam sis forumas sukurtas..atsirado mokytojos.
amiunte parašė:
Pavyzdys ne tik jums ir apie jus. Tokių madam,kurioms nepaaiškinsi yra daug daug...
Tai maziau stebekit,kas kaip raso kiekviena raide, nereikes cia pyktis. Jei jus, tokios ne mazvaikes kaip " as" juolabiau, turetumet vengti tokiu komentaru.
Daiva11 parašė:
Tai maziau stebekit,kas kaip raso kiekviena raide, nereikes cia pyktis. Jei jus, tokios ne mazvaikes kaip " as" juolabiau, turetumet vengti tokiu komentaru.![]()
Ir tos "madam" kaip jus sakot,neprivalo reaguoti i jusu pastabas kazkokias.
Torri parašė:
Tai jus siaurai mastanti, daugelis mamu turi vyresniu vaiku, bet del to nebega pirkt cezario pagal pageidaujamas datas ar laika. Matosi is to ka rasot, kad visgi ti…
Apie kokias cia val ir min paistote nebesuprantu
Aukselisss parašė:
Aš ir turiu dar vaikus ir mažesnius nri jūsų, bet tikrai pasiklausiu gydytojų nuomone kada gimti dar vienam vaikeliui, o ne nurodinėsiu kaip jiem dirbti savo darbą……
Tai as irgi klausiu - as zadu tartis su gyd, o ne reikalauti. Cia skirtingi dalykai, neiskraipykite zodziu
Nu zinot! Pindosiu karta uzaugus as jums pasakysiu! ir dar koookiu! Ir ryskiai jaunikles esat kuriom cia deveti rubai neitinka, nes iai mane augino tai zinokit sukneles persiudavo is mamos palaidines, kuri jau karta buvo persiuta is mociutes sijono.
Nenuostabu kad ir anytos neitinka tokiom fyfom atsiprasan. Atnese neatnese, yai jau liezuvi prikastumet jei neitinka, o cia fabar dar visas aploja kurios tiesiog nemato reikalo visu santaupu smutkem isleist. O tas paraupytad euras kitas nebutinai maximoj shampei isleidziamas.
Ojjjj kaip man juokas pro asaras is tokiu naujos klases turtuoliu, kur isipuste ir tevai ir vaikai, batukai blizga, o vaikas juros nemates, i burelius ner uz ka leist. O kitos ziurek ir minta vien kruopom, nes juk svarbu nauja smutke pries kaipmynus puikuosiups ar vezima uz automobilio kaina pirksiu. Juokinga.
Vajatusa i ka tema pavirto
Nors as ne itema ir parasysiu
alantukas parašė:
Vat butent mano brandus amzius ir ipareigoja bent jau naujagimiui rubeliams uzdirbtPanasu,kad esam panasaus amziaus,nes man augant taip pat persiudavo rubus is …
cia jau jusu isitikinimai daugiau lemia .man padevetas ar ne reiksmes neturi svarbu iskalbtas islygintas rubelis.As ir galeciau pirkti naujus nes financais nesiskundziu sendie .Bet as dar ziuriu i kokybe kartais tie padeveti papuola kokibiskesni ne nauji buna..baigiu nes cia ne vieta ir daugiau nerasysiu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai