2014.04.16 16:47 (prieš 12 m.)
Na mano sūneliui dar tik 7 mėn, bet galiu pasakyti, kad jis jau yra mamyčiukas ir rankinukas. Bet dėl to nesuku galvos, nes kada jei ne dabar jis toks bus. Vėliau kiti interesai, kiti reikalai. Patinka man , kai jis glaudžiasi prie manęs, su manim kartu valgyt daro, stebi, kažką veblena savo kalba. Viską ką bedaryčiau- su juo kartu. Nuolat pasakoju ką darau, kodėl taip darau ir stebiu kaip jis viską priima. Asmeniškai man tai yra būvimas su savo vaiku. Mes kartu tyrinėjam pasaulį. O ir augti lengviau ir saugiau, kai žinai , kad mama visada šalia.
Kažkas rašė ,kad 12 metų ir dar prilipus prie mamos. Čia jau auklėjimo spragos, ir tai visai kita tema.
Maitinau ir aš 3 savaites,ir būčiau sėkmingai maitinus jeigu ne gydyt aplaidumas. Po gimdymo - likau blogai sutvarkyta ko pasekoje mažai trūko iki sepsio...Man maitinimas taip pat buvo kažkas tokio tarp mamos ir vaiko, tačiau maitinimą iš buteliuko paverčiau mano ir sūnaus ritualu, ką kasdien darom taip pat.
Čia požiūrio reikalas. Nėra jis dar sirgęs pas mane, nei slogute nei kuo kitu, nors maitinu - karvės pienuku. Sveikas, drūtas ir laimingas vaikas. To ir palinkėsiu visoms mamytėms- auginti laimingus vaikus