Savrina parašė:
Keliaukit i tema "viskas apie zindyma".
O jūs į "pasipykim"
Savrina parašė:
O jūs į "pasipykim"
v.j.k parašė:
![]()
![]()
su šia žinute paaiškinau, ką turėjau mintyse rašydama ankstesnę. Nesupratot - gail…
o jei nemaitina del dar kitu priezasciu? kaip tada vadinas?
mille parašė:
Matyt, dar ir kaip žeidžia Jus tokie komentarai jeigu jau kelintas psl apie tą patį kalbat.
Rasiau ne tik apie tai, bet tiesa tas zodis man prilipo :-D
Savrina parašė:
Ši tema ir yra apie tą patį - vaikelio žindymą
BAlina parašė:
Man trūksta žodžių, kaip
jums liežuviai apsiverčia taip rašyti. Atsirado motinos Teresės, maitinčiau iki 6 …
Pabandykit bent vieną iki jam skirto laiko išmaitint, tada šnekėkit
pačios svarbiausios nuomonės apie žindymą tų, kurios nesugebėjo to daryti. Ką ten daryti, elementarių žinių net neturi. Ir aš čia taikau asmeniškai jums, Balina. Jei maitinami du vaikai atrodo iškrypėliškai, vadinasi, pas psichoterapeutą laikas, o ne čia postringaut ir a la protinga būt
BAlina parašė:
Man trūksta žodžių, kaip
jums liežuviai apsiverčia taip rašyti. Atsirado motinos Teresės, maitinčiau iki 6 …
va ir cia kalba ta kuri kitas vadina neisprususiomis? paziurekit i save pirmiausiai. zinot kaip sakoma kuom pats kvepia tuom ir kitus tepa. tai gal jus pati iskrypusi?
BAlina, išprusi ir mokslus baigusi mama tikrai žino, kaip gaminasi pienas ir kaip "krekenos" - priešpienis
O čia tik Jūs įžeidinėjate mamas, nei viena nieko blogo ir pikto nepasakė, bet puolimą pradėjote būtent Jūs, taip kad kam kam, bet jau Jums tai patylėti belieka apie išprusimą
Mama paklausė, kaip jai pasielgti, tai ir buvo kelių mamų papasakojimai iš jų patirčių
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai