S.a.n.d.r.a parašė:
As irgivakar pas Daunoraviciu uzsirasiau![]()
kuriai dienai ?
S.a.n.d.r.a parašė:
As irgivakar pas Daunoraviciu uzsirasiau![]()
kuriai dienai ?
Blessed parašė:
Taip su anatominiais apatinis polius gaunasi pilnesnis. Jei norite push up vaizdo tada turit rinktis apvalius
Man gydytojas aiškina,kad dedant anatominius su didžiausiu profiliu,kaip tik bus iškelta krutinė ir apvali,panaši į apvalų implantą. Čia bent jau mano atveju,kadangi dedant apvalius,gautusi pakarusi kažkiek. O aš nenoriu pakarusios,bet noriu apvalios...
Sniegexx parašė:
Rinkites ergonomiskus Motiva![]()
Movita jie anatominiai,ar apvalūs?
ingainga22 parašė:
Movita jie anatominiai,ar apvalūs?
Ergonomiski
ingainga22 parašė:
Prie to paties paklausiu. Ar kuri nors operavotės pas Vikšraitį? Internete labai dau neigiamų atsiliepimų. Iš bendravimo,labai profesionalus. Paliko gerą įspudį. :…
Apie visus gyd.yra ir teigiamu ir neigiamu.
Sniegexx parašė:
Ergonomiski
o ką tai reiškia?
ingainga22 parašė:
Man gydytojas aiškina,kad dedant anatominius su didžiausiu profiliu,kaip tik bus iškelta krutinė ir apvali,panaši į apvalų implantą. Čia bent jau mano atveju,kadang…
Dar neteko girdet, kad su apvaliais bus pakarusi. Apskritai su bet kokiais implantais: anatominiais, apvaliais ar ergonomiskais krutine nebus nei pakarus nei nukarus.... Stovi visi gerai.
ingainga22 parašė:
o ką tai reiškia?
Tai reiskia, kad implantas prisitaiko prie kuno padeties. Stovint - igauna naturalesne forma panasiai kaip anatominiai, gulint tampa apvalus. Jie stovi kaip naturali krutine. Nebuna visad apvali arba visad laso formos. Zodziu, google paskaitykit yra aprasyta viskas
ingainga22 parašė:
o ką tai reiškia?
Paskaičiau. Bet aš noriu labiau apvalios formos. Ar su jais bus to ko noriu. Nemoku paaiškint :),esmė,kad nenoriu,kad butų smaili . Krutinė turėtų but visur pilna. Mačiau daug nuotraukų,kur atrodo natūraliai apačia pilna,o viršuj truksta pakilimo. Man taip negražu
( čia tik mano atveju). Ant kitų kai kur gražiai žiūrisi
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai