2017.09.21 11:38 (prieš 8 m.)
sveikos merginos, tarpas nuo tarpo skaitinėjuosi jūsų atsiliepimus, kadangi prispaudė reikalas, gruodžio mėn keisiuosi implantus, su kuriais buvau septynis metus. Piezastis lb paprasta, iplyso implantas. Esu su Alerganais Natrelle. Dabar keisiuosi I Motiva ergonomic. Operacija pas Jankuna. Siaip norėjau pasidalinti savo patirtimi del implantu. Per septynis metus nieko nėra blogo atsitikę, nei cistu, nieko. Tikrai nekeisčiau dar, jei ne iplisimas. Skaitinėjuosi, ka rado Autumn leaves. Siaip pati per ta visa laikas tikrai turėjau dideliu problemų, su nuotaikos kaita, be galo plaukai slinko, isberdavo nugara ir krūtinę skausmingais spuogais, gretai pavargdavau ir nieko nenorėjau daryti... Problema gretai susizinojau is kraujo tyrimo. Pripažino Tairoidita. Problemos su skydliauke. Israse visada gerti hormonu, kuriuos geriant, po geru puses metu viskas atstatė i savo vezias. Apart to , kad dar kartas nuo karto susiduriu su plauku slinkimu ir nuotaikos kaita, bet tik del to , kad cia jau taip hormonai sudiktuoja. Tai va. Del implantu niekados nesigailejau. Niekad ir nedėjau dideliu, tiesiog iki dabar turiu B dydi. Gerai pagalvojus, kaip jausdavausi gyvandama be krūtinės , ir kaip ja turint, tai tik galiu deti tik pliusus. Esu tik su 255ml dabar detis planuoju 380ml. Kai laukiausi , krūtinę buvo daug didesnė, tokia man labiau patiko, del to isitikinau, kai prireiks keisti implantus, tikrai keisiu didesnius. Tai va be viso sito, maitinau dukryte ir jokiu problemų neturėjau. Tikiuosi nuraminau tas , kurios buvo pasimetusios ir gal kiek nors palengvinisiu apsisprendima