Sigita1985 parašė:
Va kokie topi topi![]()
Kaip darėt? Nerealiai gražu, noriu ir aš pabandyt
Sigita1985 parašė:
Va kokie topi topi![]()
Kaip darėt? Nerealiai gražu, noriu ir aš pabandyt
LifeHappens parašė:
Kaip darėt? Nerealiai gražu, noriu ir aš pabandyt![]()
You tube video yra
lietuviskai , biskuti painu bet suprantama manau ( kanalas Mergaites Neriam ) jei ne suprasit parasykit ir as jums atsiusiu prasytus nurodymus kaip nert
Sigita1985 parašė:
You tube video yralietuviskai , biskuti painu bet suprantama manau ( kanalas Mergaites Neriam ) jei ne suprasit parasykit ir as jums atsiusiu prasytus nurodym…
Dar klausimas, kokiu vąšeliu nėrėt?
Ir kokio storio siūlu?
Nepykit, už daug klausimų, pirmą kartą paimsiu vąšelį į rankas, tai dar labai žalia
Sigita1985 parašė:
Ooo...jei pirma karta vaselis bus rankos tai gali but jums kantrybes isbandymuneriau 4mm vaseliu o siulai tai Akrilas o siulu storio neraso tai tiesiog Baby yar…
Ant tokių dalykų turiu daug kantrybės
Man patinka
Ačiū už atsakymus
Sigita1985 parašė:
Schemutes neturiu bet cia yra mociutes rastas ir ji galima rast you tube ( kanalas Mergaites neriam) tikrai pabandykit labai labai lengvas neriasi
Aciu
Sigita1985 parašė:
Schemutes neturiu bet cia yra mociutes rastas ir ji galima rast you tube ( kanalas Mergaites neriam) tikrai pabandykit labai labai lengvas neriasi
O kaip ta peleda nerti? Jutubej autore sako paradakytim man jei norit kad paaiskinciau kaip peleda nerti, bet kur ir kaip jai parasyti nezinia. Ir dar klausimukas, kadangi turiu ir noriu sunaudoti visokius senus siulus, tai nusprendziau nerti uztiesala lovai i soda, neriu is 417 akuciu. Ar normalu kad tas nerinys gaunasi laisvesnis, nei nertos kilputes?
seimynele123 parašė:
O kaip ta peleda nerti? Jutubej autore sako paradakytim man jei norit kad paaiskinciau kaip peleda nerti, bet kur ir kaip jai parasyti nezinia. Ir dar klausimukas, …
Ta Peleda tai 10 min. darbas pabandysiu schemute ryte nupiest jums. O pleda tai jums reikia pradine grandinele arba bent vienu dydziu didesniu vaseliu nert nei likusi pleda arba tiesiog grandinele daug laisvesne nerti nei paprastai tai darot. Faina toki dideli pleda
Sigita1985 parašė:
Ta Peleda tai 10 min. darbas pabandysiu schemute ryte nupiest jums. O pleda tai jums reikia pradine grandinele arba bent vienu dydziu didesniu vaseliu nert nei lik…
Aciu ir lauksiu peledos ?. O visa darba pradejau su 4nr vaseliu.
seimynele123 parašė:
Aciu ir lauksiu peledos ?. O visa darba pradejau su 4nr vaseliu.
Peleda
3 grandineles, sujungiam jungiamaja akim. ( ratukas)
3 grandineles ir 11 stulpeliu su vienu uzmetimu I ratuka (12 St. Iskaitant grandinele)
3 grandineles vienas stulpelis I grandineles pagrinda ir toliau po 2 stulpelius I visas akytes ( 24 St.)
3 grandineles. Ir vel visur po 2 stulpelius (48 St.)
2gr. Ir aplink po 1 zema stulpeli be uzmetimo ( 48 St.)
3 gr. Ir tada didinam kas trecia ( 1,1,1,2,1,1,1,2....) ir taip aplink ( 59 St. atrodo tiksliai nepamenu)
4 gr.stulpelis su diem uzmetimais I ta pacia aki kaip grandinele, 2 stulpeliai su vienu uzm., 1 St.su vienu uzm., 3 St.pusiniai su uzm.po viena I kiekviena aki,1 st. su vienu uzm., 2 St.su vienu uzm. I viena aki, 2 St. Su diem uzm. I viena aki.
4 gr., St.su diem uzmetimais I ta pacia, 2 su vienu uzm. i sekancia, 1 St.su vienu uzm, 1 st su vienu uzm.5 st pusiniai po viena, 1st su uzm, 1 st su uzm., 2 St su uzm. I viena aki ir St. Su diem uzm, 3 gr. Ir prijungt grandineles prie stulpelio apacioj.
Atrodo kad taip... Galejau ir susimaisyt kazkur
schema sunku piest
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai