-burbė- parašė:
man tai žiauriausia kai išlipa ir su liniuote matuoja![]()
Na kosmaras
-burbė- parašė:
man tai žiauriausia kai išlipa ir su liniuote matuoja![]()
Na kosmaras
seimynele123 parašė:
O kiek ir kokiu klaidu galima padaryti, kad islaikytum? Ar negalima nei klaideles
9 ar daugiau NK ir egzas neišlikytas.KK tai viena ir varai namo.ir SPK irgi viena ir namo (jei kelis kartus kartojasi ta pati klaida).
-burbė- parašė:
tai čia turbūt tom dienom kai reik kad kuo daugiau susikirstų. mačiau pati kai lipo lauk ir matavoir dar prieš pirmą egzą. o čia tai bus, pagalvojau :…
Statistiką jie taip palaiko
Negali daug žmonių išlaikyt, kažkokia durna politika pas juos. Bet negali ir per mažai, tai būna kai per mėnesį daug susikerta, tai po to betką praleidinėja. Nežinau kiek tame tiesos, man instruktorius pasakojo taip
imaginary parašė:
Statistiką jie taip palaikoNegali daug žmonių išlaikyt, kažkokia durna politika pas juos. Bet negali ir per mažai, tai būna kai per mėnesį daug susikerta, tai …
O kad as papulciau i betka
imaginary parašė:
Statistiką jie taip palaikoNegali daug žmonių išlaikyt, kažkokia durna politika pas juos. Bet negali ir per mažai, tai būna kai per mėnesį daug susikerta, tai …
aš ir šitą girdėjau
Su tom liniuotem tai mano vyras pakliuves buvo
sako galvoju kam jam ta liniuote rankose,pasirodo islipo,matavo,kad centimetras i centimetra butu
O del islaikymo/neislaikymo statistikos,tai jo...ne viena karta esu girdejusi...siauliuose maziausias procentas visu lietuvos islaikymu
todel is 1-3 karto ten islaikyt praktiskai neimanoma
o taip dar esu girdejusi,kad kas 5 zmogu praleidzia ar 5 is viso per diena,nelabai supratau
Del entuziazmo,tai noreciau ir jus uzkresti
kad nevalia ranku nuleisti..jei jau tiek praejot,pasieksit ir finiso tiesiaja
tereikia nusiteikti,susikaupti,tikinti save,kad nu si karta tai tikrai pavyks
o kaip kitaip ?
nu panos o aš pasiguosiu. paniškai pradėjau bijot žiemos. vakar kai oras toks neaiškus vakare buvo, lyg šlabdriba lyg ne tai ir pradėjau panikuot. net vyruj sakiau kad kai pašals eisiu ne į mašiną o į stotelę
šiandien net išejus iš laiptinės tikrinau ar ne slidu nors akivaizdžiai šiandien šilčiau nei vakar
ir dzin kad važinėjau žiemą ir kad teises išsilaikiau ant sliego ir ledo
ką reiks daryt neįsivaizduoju
-burbė- parašė:
nu panos o aš pasiguosiu. paniškai pradėjau bijot žiemos. vakar kai oras toks neaiškus vakare buvo, lyg šlabdriba lyg ne tai ir pradėjau panikuot. net vyruj sakiau …
Yra du variantai, pasiduot ir kasmet bijot žiemos, arba bandyt važiuot, kad ir kur už miesto, kad prisimintum kaip važiuojasi ant slidaus kelio, aišku patartina su vyru, kad patart iš patirties galėtų, primint kas kaip. Dabar dar neslidu, bet kai bus, būtų gerai kad nebijotum važiuot
imaginary parašė:
Yra du variantai, pasiduot ir kasmet bijot žiemos, arba bandyt važiuot, kad ir kur už miesto, kad prisimintum kaip važiuojasi ant slidaus kelio, aišku patartina su …
tai aš važiuosiu, tikrai mašina manęs taip lengvai neatsikratys
tik važiuosiu su didžiule baime 30km/h greičiu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai