-burbė- parašė:
tai aš važiuosiu, tikrai mašina manęs taip lengvai neatsikratystik važiuosiu su didžiule baime 30km/h greičiu
![]()
:laaabai-juo…
Jau geriau su baime
-burbė- parašė:
tai aš važiuosiu, tikrai mašina manęs taip lengvai neatsikratystik važiuosiu su didžiule baime 30km/h greičiu
![]()
:laaabai-juo…
Jau geriau su baime
mamyte31 parašė:
Merginos,toks klausimas,apsisukant ribotame plote reikia posūkius rodyti ar avarine?![]()
kažkaip instruktoriais pamirsau paklaust
mamyte31 parašė:
Merginos,toks klausimas,apsisukant ribotame plote reikia posūkius rodyti ar avarine?![]()
As kazkaip visada posukius rodau. Suku i kaire tai i kaire, atbuline i desine tai i desine, isvaziuoji vel i kaire tai i kaire. Instruktorius niekada nesake nerodyk.
seimynele123 parašė:
As kazkaip visada posukius rodau. Suku i kaire tai i kaire, atbuline i desine tai i desine, isvaziuoji vel i kaire tai i kaire. Instruktorius niekada nesake nerodyk…
Supratau,aš per mokyklini egzaminą avarinė ijungiau,bet instruktorius nieko nepasakė kad tai blogai
mamyte31 parašė:
Supratau,aš per mokyklini egzaminą avarinė ijungiau,bet instruktorius nieko nepasakė kad tai blogai![]()
Siaip man avarini sake naudoti tik vienu atveju, kam jis ir skirtas, kai reikia ispeti apie gedima ir pns...
seimynele123 parašė:
As kazkaip visada posukius rodau. Suku i kaire tai i kaire, atbuline i desine tai i desine, isvaziuoji vel i kaire tai i kaire. Instruktorius niekada nesake nerodyk…
O man sake uztenka viena karta parodyti pradedant uzduoti. Na dar penktadieni pasitikslinsiu. Bet gal nekenkia kai rodai ir visos uzduoties metu
.
mamyte31 parašė:
posūkius
imaginary parašė:
Va ką išmokino mane instruktorius, tai nebijot klaust. Visko kas neaišku. Tiesiog sėdi namie, ar kur, šauna klausimas į galvą, susirašai ir per pamoką aptari :thumb…
Man tai kas buvo neaisku tai kelis kart pro ta vieta vaziuodavom kol ismokdavau
mamulyte1 parašė:
Man tai kas buvo neaisku tai kelis kart pro ta vieta vaziuodavom kol ismokdavau
Man irgi taip darė
Ir egzamine gavau tą pačią gatvę, kurioj klysdavau
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai