Skorpijo parašė:
Tai tikriausiai nerekejo man sakyt savo instruktoriui, jog ziauriai nenoreciau laikyt egzo zemuosiuose pasiruose. O dabar bus mokyklinis, tai jau galiu itariu k…
Aš apie regitros egzaminą kalbėjau
regitroj gavau tą gatvę.
Skorpijo parašė:
Tai tikriausiai nerekejo man sakyt savo instruktoriui, jog ziauriai nenoreciau laikyt egzo zemuosiuose pasiruose. O dabar bus mokyklinis, tai jau galiu itariu k…
Aš apie regitros egzaminą kalbėjau
regitroj gavau tą gatvę.
imaginary parašė:
Aš apie regitros egzaminą kalbėjauregitroj gavau tą gatvę.
Aaa, tai grynai tau sutapimas tuomet
.
Skorpijo parašė:
Aaa, tai grynai tau sutapimas tuomet.
Sutapimas, bet džiaugiausi, nes puikiai pravažiavau
imaginary parašė:
Sutapimas, bet džiaugiausi, nes puikiai pravažiavau![]()
Tai taip ir buma, bet gal ko labiausiai bija i, nenori, tai uztad labai susikaupus vaziuoju ir dar geriau pravaziuoji, nei ten jau kur ale lengva
.
My Life parašė:
Oo merginos, kiek kartų turedavote važiavimų per savaitę su instruktoriumi? As turejau sekmadienį pirma, sekantys vel sekmadienį ir dar pirmadienį, antradienį, kolk…
As I savaite eidavau 3kart,kas antra diena,kad nebutu dideles pertraukos
arijan parašė:
As I savaite eidavau 3kart,kas antra diena,kad nebutu dideles pertraukos
Vilniuje mokėtės?
My Life parašė:
Vilniuje mokėtės?
Pas koki instruktoriu mokotes? Man budavo 2kartai, o kartais ir tik 1kartas i savaite, bet mano laikas budavo tik vakarinis, tai neturedavo vietu.
My Life parašė:
Oo merginos, kiek kartų turedavote važiavimų per savaitę su instruktoriumi? As turejau sekmadienį pirma, sekantys vel sekmadienį ir dar pirmadienį, antradienį, kolk…
vieną arba du per savaitę. o paskutiniai buvo 4 per savaitę
My Life parašė:
Vairuodavau du kartus į savaitę.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai