CitRina1989 parašė:
Sveikos,merginosas irgi siandien po regitros....3 kartas,bet vis dar ne lemtingas
![]()
kievienas laikymas suteikia patirties
jei tave tai paguos tai ir aš T formoj ant bortelio užvažiavau per antrą egzą
CitRina1989 parašė:
Sveikos,merginosas irgi siandien po regitros....3 kartas,bet vis dar ne lemtingas
![]()
kievienas laikymas suteikia patirties
jei tave tai paguos tai ir aš T formoj ant bortelio užvažiavau per antrą egzą
-burbė- parašė:
kievienas laikymas suteikia patirties![]()
jei tave tai paguos tai ir aš T formoj ant bortelio užvažiavau per antrą egzą…
Tai taip
jau kokias klaidas dariau per 2 egza,tai nebedariau sitam,bet va,kitos klaidos atsirado
kuriu siaip nedariau... bet kaip sakoma,mokomes is klaidu...tikiuosi bent
Aciu uz paguoda
CitRina1989 parašė:
Tai taipjau kokias klaidas dariau per 2 egza,tai nebedariau sitam,bet va,kitos klaidos atsirado
kuriu siaip nedariau... bet kaip sakoma,mokomes is kl…
tai va, kitą egzą nebedarysi ir šitų klaidų ir viskas bus ok
-burbė- parašė:
tai va, kitą egzą nebedarysi ir šitų klaidų ir viskas bus ok![]()
Na,tikiuosi
ir tai guodziuosi,jog 30 min vaziavau isvis be klaidu
bet padariau 1 kritine,nu ir pabyrejo kitos....
CitRina1989 parašė:
![]()
Kita karta pasiseks ? fainai kai jus su tokiu entuziazmu rasot, gal ir man jis atsiras, nes pakolkas norisi sia savaite nuo to vairavimo pailseti o kita savaite vel pamokas imti ?
seimynele123 parašė:
Kaip as savo instruktoriui sakau, jog reikia dziaugtis jok zmogus moka aplamai masina pastatyti, neatsitrenkti kazkur. O cia ziuri metrus centimetrus ir visokias ki…
man tai žiauriausia kai išlipa ir su liniuote matuoja
-burbė- parašė:
man tai žiauriausia kai išlipa ir su liniuote matuoja![]()
Čia jau atsiprašant išsipisinėjimas, svarbiausia žiūrėtų į tai kad gerai pastatyta ir tiek, o ne prie cm. kabinėtųsi.
E_FB parašė:
Čia jau atsiprašant išsipisinėjimas, svarbiausia žiūrėtų į tai kad gerai pastatyta ir tiek, o ne prie cm. kabinėtųsi.
tai čia turbūt tom dienom kai reik kad kuo daugiau susikirstų. mačiau pati kai lipo lauk ir matavo
ir dar prieš pirmą egzą. o čia tai bus, pagalvojau
-burbė- parašė:
man tai žiauriausia kai išlipa ir su liniuote matuoja![]()
E_FB parašė:
-burbė- parašė:
tai čia turbūt tom dienom kai reik kad kuo daugiau susikirstų. mačiau pati kai lipo lauk ir matavoir dar prieš pirmą egzą. o čia tai bus, pagalvojau :…
Kiti taip ir sneka, jog nori daugiau pinigu is tu nauju klevuku, tai ir kabinejasi kur nereikia
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai