jurgita1987 parašė:
Oj mielosios siandien laikiau egza 6 karta ir islaikiau pagaliau??? Reik nusiteikt tam kad islaikytum ir toliau vairuok tiesiog.Esu tokia laiminga
Sveikinu
jurgita1987 parašė:
Oj mielosios siandien laikiau egza 6 karta ir islaikiau pagaliau??? Reik nusiteikt tam kad islaikytum ir toliau vairuok tiesiog.Esu tokia laiminga
Sveikinu
Minne parašė:
O kokios ten pagrindines salygos per darbo birza jeigu nori teises laikytis?
Nu ten pabaigus tuos kursus siuncia iskart tave darbo ieskotis,arba siulo is turimu...ir turi 6 men atidirbti
jei ne,sumoki visa kursu kaina ir dar ten bala zino ko prideda prie tos sumos,kad ten jau nebe maza sumele gaunasi....
jurgita1987 parašė:
Sveikinimai !
Zinau kas man baisiau atrodo regitroj? Ogi tie teoriniai klausimai. Vaziavimas kaip vaziavimas, arba gerai pravaziuosi arba nelabai. Bet va tas klausinejimas gali subalamutinti galva. Pvz, kaip per pamoka vaziuojam ir pati jau uzmeti akis i zenklus, tik staiga mokytojas sako stebek zenklus, ir pasimetu. Iskart pasakau kad maciau ? arba bandom atbuline prisiparkuoti ir sako i kuria puse vaira dabar suksi, tai ir sakau i ta ar ana ir suku, tada sako ar tikrai. Nu ir suvelia smegenis. Tai jauciu ryt reikes dar knygele perskaityt ???
seimynele123 parašė:
Zinau kas man baisiau atrodo regitroj? Ogi tie teoriniai klausimai. Vaziavimas kaip vaziavimas, arba gerai pravaziuosi arba nelabai. Bet va tas klausinejimas gali s…
Per egzaminą jums nelieps žiūrėti į ženklus
o tie klausimai tai nėra už juos kritinės klaidos. Nesinervuokit dėl jų
yyzzyy parašė:
Per egzaminą jums nelieps žiūrėti į ženkluso tie klausimai tai nėra už juos kritinės klaidos. Nesinervuokit dėl jų
![]()
Man jau dabar pilve uraganas kai pagalvoju apie ta egza ?
jurgita1987 parašė:
Nepykit kad klausiu, tiesiog idomu ir tiek ? ar daug papildomu pamoku turejot po mokyklos? Kokiu ziniu truko vairavimui, kas per egzus nepasiseke ?
seimynele123 parašė:
Man jau dabar pilve uraganas kai pagalvoju apie ta egza ?
Nebijokit. Ten dirba žmonės, jie tikrai nesikandžioja
tik susikaupkit. Jei padeda, galit pasiprašyt kad leistų įsijungti muziką. Gal padės dainų niūniavimas nusiraminti
yyzzyy parašė:
Nebijokit. Ten dirba žmonės, jie tikrai nesikandžiojatik susikaupkit. Jei padeda, galit pasiprašyt kad leistų įsijungti muziką. Gal padės dainų niūniavimas nusi…
Per teorijos egza regitroj suko pilva, skrandi ir atrodo juk kompas neikas, o cia isvis ??? nemoku is prigimties nesinervuoti pries tokius dalykus
seimynele123 parašė:
Per teorijos egza regitroj suko pilva, skrandi ir atrodo juk kompas neikas, o cia isvis ??? nemoku is prigimties nesinervuoti pries tokius dalykus
Dažniausiai nervai ir pakiša koją
yyzzyy parašė:
Dažniausiai nervai ir pakiša koją![]()
Tai aisku kad nervai, zinau ?
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai