MelyniKalnai parašė:
Pagal saugumo reikalavimus mazameciai vaikai negali skristi atskirai nuo bent vieno is tevu ar lydincio asmens
Taip - tai ir sakau - pažūrėčiau, kaip avialinija taip išdrįstų pasodint (atskirai)
MelyniKalnai parašė:
Pagal saugumo reikalavimus mazameciai vaikai negali skristi atskirai nuo bent vieno is tevu ar lydincio asmens
Taip - tai ir sakau - pažūrėčiau, kaip avialinija taip išdrįstų pasodint (atskirai)
Kątik vėl apsipirkau Ryanair bilietų, tai vėl naujienos
Perkant su vaikais iki 12 metų - dabar privaloma iškart rezervuojantis pirkti vietas vienam suaugusiam + vaikams. Tik tiek, kad vaikams vietos nemokamai, o suaugusiam irgi davė nemokamai (pigiausios vietos yra Included)- nežinau ar tai akcija, ar visada taip bus. Sekantiems suaugusiems jau sumokėt reik.
Ryanair:
Nuo lapkričio ne Priority keleiviams kone visiems teks didesnius rankinio bagažo lagaminus atiduoti į bagažą prie lėktuvo (žymėjimas prie vartų, kaip ir anksčiau). T.y. ir toliau nemokamai skrenda su dviem vienetais, tiesiog didesnis patenka į bagažą.
Maža (man) naujiena - pasirodo vežimėlis/autokėdutė priklauso ne tik kūdikiams, bet ir vaikams nemokamai. T.y. 2-12 metų irgi galima imti tą įrangą. Man aktualu, nes dvimetis dar sportinuku daug naudojasi, ir plius autokėdučių dažnai reikia
indryciukas parašė:
Sveikos,skrisiu su savo 6 menesiu mazaje paatostogaut ?Turiu klausimu,gal pagelbesit?
Sveiki, vezimuka is jusu paims jau prie lektuvo, o rankinis bagazas priklauso tik vienam is jusu, kitam priskaiciuoja vezimuka (cia tam, ant kurio keliu sedes kudikis, nes kudikiui nepriklauso joks bagazas), todel emem dar ir registruota.. Bet cia Ryanair, tad paskambinkit ar parasykit Wizzair del sito dar =) Mes pries 3 savaites keliavom ir musu su vyru tiek pirmyn, tiek atgal vietos lektuve buvo skirtingose eilese, bet papraseme zmoniu susikeisti ir visi buvo supratingi, tad nesijaudinkit (tik zinoma, paprasykit, kad susikeistu, nes visi seda pagal savo numeri, cia ne kaip autobuse, bet jei bijote, tuomet paprasykite, kad stiuardeses suderintu) =) taip pat, su mazu leliuku, nelaukit bendroj eilej, o eikit iskart i pirmenybinio ilaipinimo eile, uz tai moket tikrai nereikia =) skrydzio metu duokit leliukui ciulptuka ar pienuko, kad butu ramesnis ir neuzgultu ausyciu taip =) sekmingo skrydzio!!
KristinaSt parašė:
Sveiki, vezimuka is jusu paims jau prie lektuvo, o rankinis bagazas priklauso tik vienam is jusu, kitam priskaiciuoja vezimuka (cia tam, ant kurio keliu sedes kudik…
Kad mano ziniomis kudikiui priklauso rankinis bagazas + vezimas. Mes skisdami su vyru ir dukra turejom tris rankinius bagazus, vezima, automobiline kedute ir dar susimokejom uz viena registruota bagaza (gyvenime nebuvau skridusi su tiek daiktu...)
MelyniKalnai parašė:
Kad mano ziniomis kudikiui priklauso rankinis bagazas + vezimas. Mes skisdami su vyru ir dukra turejom tris rankinius bagazus, vezima, automobiline kedute ir dar su…
Tai gal jus skridot su kita kompanija, mes skridom su Ryanair. Kreipiausi del sio klausimo, nes pirmakart su kudikiu skridom ir buvo daug neaiskumu del pienuko, vezimelio, kaip skaiciuoja bagaza ir tt.. tad man buvo atsakyta, kad kudikiui bagazas nepriklauso ir vienas is tevu (prie kurio vietos priskirtas kudikis) gali imti sulankstoma vaikiska vezimeli kaip savo salonini rankini bagaza ir registruota bagaza, o kitas is tevu kaip visi skrendantieji - salono bagaza ir zinoma, registruota, jei reikia.
KristinaSt parašė:
Tai gal jus skridot su kita kompanija, mes skridom su Ryanair. Kreipiausi del sio klausimo, nes pirmakart su kudikiu skridom ir buvo daug neaiskumu del pienuko, vez…
MelyniKalnai parašė:
Kaip ir sakiau, kad kudikiam bagazas nepriklauso, tik iranga, bet cia raso, kaf vezimukas eina atskirai, tad nors tiek =) man daugmaz ta pati, tik lietuviskai paaiskino, bet sake, kad vezimukas eina kaip vienas is musu rankiniu bagazu, tik tiesa, dar leido mano rankine, kurioje kudikio daikciukai buvo, isinesti i lektuva =)
KristinaSt parašė:
Kaip ir sakiau, kad kudikiam bagazas nepriklauso, tik iranga, bet cia raso, kaf vezimukas eina atskirai, tad nors tiek =) man daugmaz ta pati, tik lietuviskai paais…
Kudikiui priklauso vezimelis + dar vienas daiktas (pvz automobiline kedute). Kudikiui nepriklauso rankinis bagazas, bet gali tureti iki 5 kg baby bag. Tevu leidziamo bagazo tai niekaip nemazina. Sakyciau ne tas pats, ka jus rasete.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai