EvelinaSmilte parašė:
Man Virgute papasakojo apie tuos kursus ir dave grafika paskaitu. Tu jai uzsimink ir ji tau papasakos![]()
reiks uzklaust
EvelinaSmilte parašė:
Man Virgute papasakojo apie tuos kursus ir dave grafika paskaitu. Tu jai uzsimink ir ji tau papasakos![]()
reiks uzklaust
Angeliukasssss parašė:
as ir pas Batutiene lankiausi, ji niekada nesake, kad buciau zinojusi tikrai buciau nuejusi, pas Narbutiene gimdziau, tai ji atskaite man morala gera, kam nejau y k…
as ir pas batutiene, kiek klausdavau apie kursus sakydavo nera, tai ir nejau. kai gimdziau narbutiene nusistebejo bet nieko... kazkaip pati skaitinejau domejausi apie viska
Ievuka90 parašė:
norejau pasiteiraut, kur Taurageje kokie paruosiamieji teveliu kursai vyksta, ar bent kokios organizuojamos paskaiteles? reikia sakau siek tiek pasiruostt![]()
Na aš irgi pas Batutienę lankausi, bet iš jos apie paskaitėles nieko neišgirdau. Gerai, kad draugės laiku papasakojo, kad tokios vyksta
Taigi, kiekvieną mėnesio paskutinį trečiadienį 12 val gimdymo namų antrame aukšte vyksta paskaitėlės: nėštumas, gimdymas ir maitinimas. Ir taip ratu vis keičiasi
Šio mėnesio paskutinį trečiadieni turėtų būti paskaita apie gimdymą. Nueiti tikrai verta
Santux... parašė:
Na aš irgi pas Batutienę lankausi, bet iš jos apie paskaitėles nieko neišgirdau. Gerai, kad draugės laiku papasakojo, kad tokios vykstaTaigi, kiekvieną mėnesio …
reiks nueiti, Klaipedoj, kadangi studijuoju tai cia daugiausiai kolkas laiko praleidziu, tai cia buvau apsilankiusi. Paskaiteles buvoapie gimdyma, maitinima, nesciuju mityba. Deja praleidau apie apie kudikio prieziura pirmaisiais menesiais, cia man buvo labai aktuali paskaita, nes esu zalia mama
gal si menesi sakiau nueisiu. O Taurageje taip pat reiks nueit, bus idomu isgirst ir palyginti ka girdejau
Angeliukasssss parašė:
Gal pas jus kieme ar sode zydi alyvos ?Kitai savaitei man reiketu keleta saku, keliom puokstem , yvairiu spalvu alyvu. Atsidekosiuar bent jau zinote kur butu ga…
na pas mane po langu jau bando skleistis balta atrodo stambesniais ziedukais

6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai