melinakeee parašė:
O vaikui nekenkia tas viduriavimas ?
As laukiu antradienio labai... matysiu ka pasakys ...
Nieko nesakė, bet, žinoma, kad reikia dėl to daugiau vandens išgert, kad nedehidratuoti, nes skysčių trūkumas abiems pavojingas.
melinakeee parašė:
O vaikui nekenkia tas viduriavimas ?
As laukiu antradienio labai... matysiu ka pasakys ...
Nieko nesakė, bet, žinoma, kad reikia dėl to daugiau vandens išgert, kad nedehidratuoti, nes skysčių trūkumas abiems pavojingas.
Sveikos, man irgi kazkaip paskutine savaite irgi laaaabai pradejo kauptis dujos, net girdisi kaip oras zarnose vaiksto
kartais raizyt ima ir tokie skausmai uzeina... akusere sake, kad mazyle jau kazkiek nusileidus, bet man dabar pilvukas dar zemiau atrodo. Galvoju, ar cia del to spaudimas kazkoks papildomas susidare
Eisim pirmadieni tikrint, kaip augimas vaikucio, jei vis dar letesnis bus, tai itariu nieko nelauks ir krapstys ja lauk. Terminas 8diena, tai labai idomu sulauksim ar ne
Judesiai man atrodo dar stipresni ir sia savaite ant tiek aktyvus vaikas, kad eina sau
Sia savaite jau kazkaip vis sunkiau ir judet, ir jegu jau vis maziau ir maziau.
kaip jus jauciates?
mrs.R parašė:
Sveikos, man irgi kazkaip paskutine savaite irgi laaaabai pradejo kauptis dujos, net girdisi kaip oras zarnose vaikstokartais raizyt ima ir tokie skausmai …
Maniškės judesiai irgi suintensyvėję, bet galvoju, kadangi jau masės daugiau turi ponia, dėl to labiau jaučiu (iki tol spyriais nekankino, nes placenta priekyje, tokiu atveju jaučiasi silpniau).😁
gjgiedre19 parašė:
Berniuko, o jus? ☺️
Taip pat berniuko ;-)
Man ir dujos siaibingai kaupiasi, tai nugaroj kazkur, tai pilvo virsuj vis burbuliuoja zarnos atrodo 🫠 bet bent jau i wc be problemu iseit pradejau 😅 aisku, nakti susuku nesuskaiciuojama kieki zingsniu i wc. Vyras vakar juokesi kad labai ilgai krypavau i wc, sako net nesuprantu kiek tu ten gali zingsniuot, o durus vis dar negirdziu kad pasiekus butum 😂 taip pat pilvas pasedo zemyn, tai visiskas kamuolys dabar atrodo, ir rugstis maziau kyla jei kokio labai slamsto neprisivalgau 🙈
Sveikos mamytes
tikiuosi visos jaučiates puikiai atrodot nuostabiai savo apvaliais pilvukais ;)
Prisijungiu ir aš prie jusu esam jau 38 +2d
Esam nelabai dideli mažiukai, sveriam apie 3 kg
Turetume atkeliauti Vasario 14d
Dujos kaupiasi taip pat paskutiniu metu labai jau kad oj oj oj
Vaikščiojimas atrodo kaip pingvino
O kaip jus jaučiates?
mrs.R - Na man nuo duju kaupimosi padedavo kmynu arbatėlė žinoma nepiknaudziaujant, taip pat ji gerai nuo viduriavimo yra.
Bėje , kaip planuojat krapštyt lauk? Man tie visi skatinimai kelia nerimą, turėjau aplinkoj ivykiu, kaip skatino , nesužiūrėjo ir pradėjo žaliuot vaikeliui vandenys ir dar ju prarijo ir gavo daryti cp. Mano terminas 1dieni , kolkas jokių gimdymo zenklu nera, esu priaugus apie 20kg , krypuoju taipogi, sąnariai skauda jau 🤭 arba būna kiršnys pamaudžia .. hemaroju turiu vandenų kūne atrodo krūva vyras juokias , sako - vandenis neveltui tiek oro atžvilgiu tiek pasidare sau vandens kupina vietele
As ir vel su savo panika, tos kurios 37-38 sav kaip su judesiais? Nu mano kazkokia tingine arba miegale 🤔. Visa sav judesiu kaip ir nejauciu, koki vakara ispiria y viena ar kita sona, tuo ir baigiasi. Jokiu 10 judesiu neitu suskaiciuoti net per pusdieni, nes ju nera. Ramina tik tas, kad zagsi karta y diena.
O kaip jusu mazyliai ?
Kadangi kankina nemegstu, tai 4 Val ryte isgeriau 2 stiklines salto pieno, ir gerai pavalgiau nutellos. Atsiguliau ir laukiu kada princese pabus. Kol kas nieko 🤔…. Ar cia normalu?
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai