rolanda parašė:
sveika , numire musu sitas forumiukasnera jokiu pasnekesiu
![]()
Aha,kazkaip l.tuscia
rolanda parašė:
sveika , numire musu sitas forumiukasnera jokiu pasnekesiu
![]()
Aha,kazkaip l.tuscia
Vėžiukė parašė:
Nerandam temos, kuri būtų aktuali visoms.
Tikrai taip
kordilija parašė:
Tikrai taip![]()
Sveikinimai su laukiamu pagausėjimu.
Vėžiukė parašė:
Sveikinimai su laukiamu pagausėjimu.![]()
Aciu labai veziuke
.
o š turiu klausimą. gal kam nors iš mamyčių vaikučių taip yra. mano vyresnysis vyrukas pradėjo per daug filosofuoti, tai yra bando save įsivaizduoti kokiu nors gyvūnu ar paukščiumi, ar kitu daiktu. Kai svetimas jo ko nors paklausia, atsako, kad jis yra paukštis ir nesikalbės. Na ir taip toliau. gal žinote, kur ieškoti priežasties. kartais ir man jau baisu darosi. nueina į darželį, vadina save monstru ir kitus vaikus gasdina. galbūt dėl to neturi daug draugų.
Laura07 parašė:
o š turiu klausimą. gal kam nors iš mamyčių vaikučių taip yra. mano vyresnysis vyrukas pradėjo per daug filosofuoti, tai yra bando save įsivaizduoti kokiu nors gyvūnu ar paukščiumi, ar kitu daiktu. Kai svetimas jo ko nors paklausia, atsako, kad jis yra paukštis ir nesikalbės. Na ir taip toliau. gal žinote, kur ieškoti priežasties. kartais ir man jau baisu darosi. nueina į darželį, vadina save monstru ir kitus vaikus gasdina. galbūt dėl to neturi daug draugų.
labuka,mane irgi domina sitas klausimelis,maniskis irgi taip daro
gal cia ju amziuje normalu
,siaip man atrodo,kad cia filmuku,televizoriu ir kompu pasekmes
jofkute parašė:
labuka,mane irgi domina sitas klausimelis,maniskis irgi taip darogal cia ju amziuje normalu
,siaip man atrodo,kad cia filmuku,televizoriu ir kompu pasekmes
![]()
tai labai arti tiesos. mes gan dažnai žiūrime tuos užsienietiškus filmukus. gali būti, kad juos ir pamėgdžioja.
cia tikrai tv zala vaikams... ir mano taip daro , viska ka reklamuoja sako as noriu .... ka rodo ta ir jis po to kartoja... todel stengiuos kuo maziau kad jis tv ziuretu
beje as vakar jy uzrasiau i priesmokykline grupe nes pats laikas siemet jam jau 6 metukus pasimokys ir kita met jau i mokyklele, manau kad gerai kad dabar toje pacioje mokykloje bus visus metus susipazins su aplinka ir mokytojus matys kurie bus ateity ir siaip jis per daug jautrus tai bus kaip tik
labai patiko jam ten tai dabar klausineja kada eisim vel i ta klase
Mano vyresnelis tai mazai ziuri filmuku per lietuviskus kanalus,ziuri jis per disney kanala,tai pati matau kad ten baisiu heroju nera,tik tokie grazus nupiesti,be to jie angliski tai manasis jau supranta viska ir dar tevui kartais isvercia kai tevas ziuri discovery kanala
o megdziot,tai buvo pradejes sese kai tik ji atsirado,tipo verkt pradeda ,nes mato kad kai ji tik pradeda verkt tai mes begam pas ja,tai tipo ir jis tai demesi saukia,bet dabar jau praejo,stengiuosi paskirstyt demesi abiem,kai mase miega visad su dickiu uzsiemu
Dickis siemet taip pat eis i nuline klase,nes darzelio nelanke,tai nelabai ka ir moka,rasyt is vis nenori tai vat manau kad bus gerai kai prades anksciau eiti
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai