niu va as jau galiu ir parasyti kaip mum sekesi
pirmadieni ryte, galvojau kad man vandenukai prateka
isimaudziau, pasidaziau ir nusiteikiau vaziuoti daryti gimtadieny
palaukiau kol vyras is darbo parbegs ir isikvietem greituke, niu ka isvaziavom. atvaren i gn, pagulde i gimdykla, ir tik 2cm atsivere, pasake nera jokios gimdymo veiklos... patikrino, o kaip skaudziai ciut nesiprotejau
2 kazkur buvom gimdykloj, lb nenorejau kad i potologini vel guldytu, atejo akusere uzdejo tonusiukus matuoti, ir klausia ar skauda, sakau nu kai patikrino tai skauda, sako fiksuok laika, bet man neskaudejo taipkas minutes, ir tik ant tu zodziu tai buvo 16.30val, suskaudo, sakau vyrui fiksuojam laika, ir ka kas 5min, kas 4min, kas 3min, ir ka as sau ramei kvepuoju, zvengiam su vyru, skambineju visiem, turejau epidura, atejo patikrinti 19.30 sako tik 3cm
sako dar pakentek ir leisim epidura, sakau tai dar ilgai galiu kentet, ateina 20.30 patikrina kiek cm, kad epidura leistu, ir ka jus manot 8cm per valanda atsivere
o as sau kaip prikolinau taip prikolinau
pasake viskas gimdai, ir mane kaip is veziu ismuse, kad epiduros nedarys, ka pradejau blaskytis rekti, kad be epiduro negimdysiu
gimdziau tik su akusere ir vyru
sako bet tu kokia saunuole jau gimdai o ne garselio
nu ka prakirpo iskart vandenis, nu ir prasidejo svente
oij kaip skaudziai buvo isstumti, zviegiau kaip kiaule pjaunama, ir pati suklusau kad as tai galiu zviegti, ta rekia stumk stumk, as atgal neina, rekiu kirpkit, ta nekirpsim
pradejau sau plaukus rautis
nu ka ir per 20min( kurios toooooooooookios skaudzios buvo) pagimdziau dukryte
plysau, bet lb mazai, kad jau pirma diena sedejau
3890gr 54cm
nnuostabi dukryte, lb i mane panasi
tai va mano gimdymas tetruko 4val, tiksliau visi skausmai 20minuciu, del savo vaiku milijona kartu dar gimdyciau
bijojau gimdymo, bet lb padejo kvepavimas, saremiai vieni juokai man buvo
vyras net nepriejo, nes tik jauciau kad salai perbreziau ranka jaum
saukiau linai daryk ka nors, ir mama savo saukiau
db esam laimingi,pati maitinu, tai ne per zingsny negaliu atsitraukti nuo Tejytes
pokolkas viskas gerai, bet tikiu kad visada taip ir bus
tai va mamytes tokia ta mano gimdymo istorija