sandriuke parašė:
o manisksi tai kai geras oras tai lauke tik ir miega, as jai ir uzmiega kambary ar masinoje tai as ji i vezima idedu ir miega sau toliau jamae lauke
Leja jau miega:DD pasmus irgy saunute pasirode
sandriuke parašė:
o manisksi tai kai geras oras tai lauke tik ir miega, as jai ir uzmiega kambary ar masinoje tai as ji i vezima idedu ir miega sau toliau jamae lauke
Leja jau miega:DD pasmus irgy saunute pasirode
Gintaregabija parašė:
jusu vaikuciai daugiau nei mano jau moka visko![]()
baik, visi skirtingi, gal tavo daro ana, mano pvz nedaro ir t.t. ir niekada nereikia taip sakyt... kitu pvz kaip graziai eina isikibe i rankas, mano lekia, man patiktu kad geriau ir eitu graziai, o ne lektu... daktare net jo sveikatos knygutej uzrase hiper aktyvus. jis nenusedi isvis nei minutes, kas pamato sako kazi kiek nueina gal 10 km per diena
lelyte-uogyte parašė:
kokios salotos?![]()
nieko ipatingo, pekiniskas kopustas, pomidoras, karstai rukytas kumpelis, suris, pievagrybiai ir dziuveseliai
Ruta27 parašė:
vadinas dar tokiu laiku kaip pas amne miegojot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o mes jau ir pavalge tik sedziu ilgai jau cia gan, reik pampi eit keist, jauciu piraga![]()
![]()
![]()
![]()
as jau 2 kart sian pyraga keiciau
lelyte-uogyte parašė:
Leja jau miega:DD pasmus irgy saunute pasirode![]()
o mes su JOkubu siandien tik puse 11 is lovos isli[om, jau senai taip buvo, bet nakty budinejo, ooir nuo 6 iki 8 gal nemiegojo.. kazkas labai neramino..
martanux parašė:
nieko ipatingo, pekiniskas kopustas, pomidoras, karstai rukytas kumpelis, suris, pievagrybiai ir dziuveseliai![]()
skaniai skamba,turbut skonis dar skanesnis
sandriuke parašė:
mano ir anksciau lauke miegodavo, kai pvz pas drauge nueinu, tai vbezime, o db noriu as kai ir namie pamiegotu, ns reikia kazka ir apsitvarkyt,nes kai pabudes yra nera sansu pasedet namie. lauke vis bunam. tai pripratinau namie pamiegot, nors turiu iseit i lauka kad uzmigtu lauke, ir parvest i namus i lovyte
sandriuke parašė:
o mes su JOkubu siandien tik puse 11 is lovos isli[om, jau senai taip buvo, bet nakty budinejo, ooir nuo 6 iki 8 gal nemiegojo.. kazkas labai neramino..
maniske,sian visa nakti miegojo,net keista,dantuliai muset neskaudejo
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/tevu-darzelis-geriausias-tinklapis-1
va merginos prabalsuokit uz tevu darzeli, kaip geriausia puslapi
Ruta27 parašė:
baik, visi skirtingi, gal tavo daro ana, mano pvz nedaro ir t.t. ir niekada nereikia taip sakyt... kitu pvz kaip graziai eina isikibe i rankas, mano lekia, man patiktu kad geriau ir eitu graziai, o ne lektu... daktare net jo sveikatos knygutej uzrase hiper aktyvus. jis nenusedi isvis nei minutes, kas pamato sako kazi kiek nueina gal 10 km per diena![]()
na maniske ir super aktyvi nenustygsta vietoje nemiega nei karto per diena nakti gal 10 kartu prie papo keliasi
as jau kaip lunatike pati jauciuosi be miego nepailsejus
pastoviai lakstau is paskos
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai