Gintaregabija parašė:
ji visa savo krikstynu ceremonija praverke, nes issigando kaip kunigas pradejo kalbeti![]()
tai va delto as mazas kai buvo ir nekrisktinau, nes galvojau visa ceremonija ir po jos praverks
Gintaregabija parašė:
ji visa savo krikstynu ceremonija praverke, nes issigando kaip kunigas pradejo kalbeti![]()
tai va delto as mazas kai buvo ir nekrisktinau, nes galvojau visa ceremonija ir po jos praverks
sandriuke parašė:
tai va kad cia tas laikas.. istikro reikia tik prisest pasiryzus, bet vis veliau veliau... as tai didelio baliaus nedarysiu, bet galvoju vistiek reikia kokia kavine uzsakyt pietus pavalgyt, tai reiktu jau planuot..turiu scenariju , bet reikai dar panagrinet ji, turiu krikstunu laikrsatuka, isakymu .. kazkokia pradzia yra..
svarbiausia data nusistaciau ir kriksto teveliai jau seniai yra,mano sesuo su vyru.daug dalyku sesuo pasirupins,bet nenoriu visko uzkrauti jai,o pri ekompo reikai rasti laiko prisesti,net cia pas jus neturiu kada parasyti,tik perskaitau ir lekiu,manajai daug demesio reikia,su ja zaisti ir t.t.
sandriuke parašė:
Mes krikštyjom pusės metukų, tai labai vyriškai atlaikė, nė cypt
net kai vandenuką pylė ant galvytės ramiai sau pralaukė
Gintaregabija parašė:
pas mane sunkus vaikasneatpras taip lengvai
as nenoriu visai piena panaikinti, bet bent nakti nors ji diena vos pora kartu valgo kruti
![]()
maniskis jai duoiciau tai daug kartu valgytu.. bet jau gal dvi savites, pasiryzau tik 3 kart duodu ryte vakare ir per piet.. o daugiau praso neduodu, nes pastoviai jis zistu jai tik leisciau
sandriuke parašė:
maniskis jai duoiciau tai daug kartu valgytu.. bet jau gal dvi savites, pasiryzau tik 3 kart duodu ryte vakare ir per piet.. o daugiau praso neduodu, nes pastoviai jis zistu jai tik leisciau
na manoji tai visa diena zyzia
tai duodu tik kaip jau labai zyzia
Gintaregabija parašė:
na maniske ir super aktyvi nenustygsta vietoje nemiega nei karto per diena nakti gal 10 kartu prie papo keliasias jau kaip lunatike pati jauciuosi be miego nepailsejus
pastoviai lakstau is paskos
![]()
aciu dievui,kad mano visa nakti ismiega tfuuu
kitiems keistai skamba kad nuo 2men visa nakti ismiega, nzn jau pripratau,neisivaizduoju kas butu jei nakti pabustu, man tragedija turbut didziausia
buna pabunda, nes nori pas mane i lova, tai kol islipu ir iskeliu man atrodo ojojoj
bet ponulis iskart toliau miega, nei krust
it uzjauciu tikrai,akd tiek reikia kelinetis, tikiu kaip sunku
bet ateis diena susitvarkys juk kaip sako visu vaikai nebuan vienodi... reikia but laimingiems kaip yra juk tai musu vaikai
nesites amzinai vien bedos, juk ir geru dalyku yra ir dar bus
Ruta27 parašė:
aciu dievui,kad mano visa nakti ismiega tfuuukitiems keistai skamba kad nuo 2men visa nakti ismiega, nzn jau pripratau,neisivaizduoju kas butu jei nakti pabustu, man tragedija turbut didziausia
buna pabunda, nes nori pas mane i lova, tai kol islipu ir iskeliu man atrodo ojojoj
![]()
![]()
![]()
![]()
it uzjauciu tikrai,akd tiek reikia kelinetis, tikiu kaip sunkubet ateis diena susitvarkys juk kaip sako visu vaikai nebuan vienodi... reikia but laimingiems kaip yra juk tai musu vaikai
![]()
na as jau ir negaleciau jei ji visa diena rami butu miegotu turbut nerasciau ka veikiti, nes labai esu pripratusi prie tokios dienotvarkes aisku nervuojuosi ir as kaip ji tokia nerami
bet ka daryti, juk mano vaikas ir kad kokia bus vistiek lieka mano vaikas, ir labai myliu ja
Ruta27 parašė:
aciu dievui,kad mano visa nakti ismiega tfuuukitiems keistai skamba kad nuo 2men visa nakti ismiega, nzn jau pripratau,neisivaizduoju kas butu jei nakti pabustu, man tragedija turbut didziausia
![]()
![]()
![]()
![]()
it uzjauciu tikrai,akd tiek reikia kelinetis, tikiu kaip sunkubet ateis diena susitvarkys juk kaip sako visu vaikai nebuan vienodi... reikia but laimingiems kaip yra juk tai musu vaikai
![]()
atrodo mano vaika aprasei
sandriuke parašė:
beje mamos, gal yra dar nekrikstytu vaikuciu? nes atsyla oras galvoju jau reikia rimtai planuot krikstynas, kokiai geguzei gal? kaip manot? koki planai jai dar yra tokiu vaikuciu kaip mano
mes dar nekrykstiti, ir nzn dar ar iseis siais metais
manau gal tik kita vasara jei lt, o jei cia UK tada gal ir siais pavyks
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai