sandriuke parašė:
as tai pagalvojau, kad metu sulaukus krikstinsiu, nes kol maziukas buvo tai verkdavi istisai
ji visa savo krikstynu ceremonija praverke, nes issigando kaip kunigas pradejo kalbeti
sandriuke parašė:
as tai pagalvojau, kad metu sulaukus krikstinsiu, nes kol maziukas buvo tai verkdavi istisai
ji visa savo krikstynu ceremonija praverke, nes issigando kaip kunigas pradejo kalbeti
lelyte-uogyte parašė:
skaniai skamba,turbut skonis dar skanesnis![]()
man tai patinka ir jos tokios socios gana
manasis sako, jei salotos be mesos kvapo, tai as ne arklys kad jas valgyciau
Gintaregabija parašė:
as su ja miegu ji lipa man ant galvos netkad duoti, o teveliui ryte keltis i darba tai per verkimus ir neisimiega tai nelabai pavyksta atpratinti
![]()
tai va is delto tik duodavau, kad galvoju vyras neissimiegos per verkima bet vyras isejo 2 sav atostogu ir iskart tuo uzsiemiau, atpratinimu
sandriuke parašė:
tai va is delto tik duodavau, kad galvoju vyras neissimiegos per verkima bet vyras isejo 2 sav atostogu ir iskart tuo uzsiemiau, atpratinimu
na tai va manau 1.5men jau nereiks ar nelabai ?
patri parašė:
labas mamytes.api ekrikstynas matau kalbat,mes zadam birzelio 2 krikstyti,jau reikia kazka galvoti ruosti,o as kaip visada laiko neturiu..nzn nei nuo ko pradeti...
kad nera ka galvoti pirma pas kuniga viska susitarti ir pasiklausinesit susiraskit tevelius kriksto gali buti tik 1 pas maniske tik mama kriksto
patri parašė:
labas mamytes.api ekrikstynas matau kalbat,mes zadam birzelio 2 krikstyti,jau reikia kazka galvoti ruosti,o as kaip visada laiko neturiu..nzn nei nuo ko pradeti...
tai va kad cia tas laikas.. istikro reikia tik prisest pasiryzus, bet vis veliau veliau... as tai didelio baliaus nedarysiu, bet galvoju vistiek reikia kokia kavine uzsakyt pietus pavalgyt, tai reiktu jau planuot..turiu scenariju , bet reikai dar panagrinet ji, turiu krikstunu laikrsatuka, isakymu .. kazkokia pradzia yra..
o del maitinimo nakti ir ne tik, man buvo taip....5ienio vakara kazkaip su draugem padauginom sampano
ir man taip visa nakti buvo bloga,kad as pasidariau misinuko jei maziuke pribustu alkana,kad nereiktu pienulio duoti.ryte atsikeliau dar labaiu man nesveika ir nutariau,kad maziukei jau pienuko ir neduosiu su sampanu
taiip ir pasibaige mano maitinimas beveik pries 2 men.bet dziaugiuosi kad 1 metus ismaitinau pati.
ir zinokit ji net nesiprase nuo tos dienos papulio,kazkaip keistai labai greit ir atprato..jokiu problemu nebuvo.
Gintaregabija parašė:
na tai va manau 1.5men jau nereiks ar nelabai ?![]()
tai manau per tiek laiko atpras tikrai
Gintaregabija parašė:
o kaip ja atpratinti, ji klykia net isterijomis kad negauna papogaila man vaiko..
Aš maitinau iki 1meto ir 2 sav. irgi naktimis keldavosi, kai nusprendžiau nutraukti maitinimą, tai mažinau išpradžių dieninius maitinimus, o naktinį paskutinį. Tai naktimis irgi keldavosi verkdavo, supavom, nešiojom, daviau vandenuko bet ir tą neilgai daviau, kad nepriprastų ir po savaitėlės jau ramiai miegojo naktį.
11 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai