Sveikutes mamytes
mes buvom vakar pas sesele vadinama cia,tai pasvere mus,sveriam 10.180. Ugio cia nematuoja,reiks Lt pasimatuot. Tai sako,svoris virs normos,pagal koki gimeme. Na,bet ziurejau cia TD,tai vidurkis 10 men. yra 10.4. Liepe misineli tik 1 kart i diena duoti,pries miega,sako,kadangi misineli diena geria,tai tau ir kosiu nevalgo. Na,bet as misineli duodu tik tada,kai jis nevalgo man tu kosiu,viena kart siulau neima,antra kart veliau,tai nelaikysi vaika alkana,paduodu misinuka. Tai sako,tipo negalima.na,bet jis pas mane anksciau ir koses valgydavo ir po to dar misinuko isgerdavo,dabar tik menesi streikuoja su tom kosem,atsibodo tikriausiai,nors ir nevienodas duodu,bet nebenori jis ju. Ka as zinau....Ir nakti liepe nemaitint. Na,jis pas mane ir nebevalgo,labai retai kada pats papraso, ir tai tada tik kokia 30ml isgeria ir viskas..Dave dantu sepetuka su pasta ir vakare po misinelio liepe valyt dantukus ir pastos neskalauti,palikti. Liepe valgyti duoti viska jau kasniukais nedideliais...Is buteliuko sake,tik misineli gerti,o daugiau viska is puodelio...Vienu zodziu,tokie patarimai buvo
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Kūdikių pasaulis
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas

dabar tik liepos 17d dar neurologui pasirodysim, kad ivertintu musu fizini pasirengima
ileido ten i tokia salyte mus pazaisti, tai tiek uzsizaidem, kad atejo ir kita mamyte su vaikuciu, o kinezeterapeute sako - dar jus cia
Va,siandien valge ryte misinelio 180 ml, po to jogurta ir varskes sureli 90 g., dar koses kokius 3 saukstelius ir viskas. Patroskinau grikiu su mesa,nevalgo, padariau darzovienes, nevalgo,aviziniu koses su melynem,nevalgo, jau nebezinau ka jam ir duoti
Misinelio neduosiu,nes rimtai prigeria jo, o po to man kosiu jokiu neima. Nenori valgyt kosiu,negaus,kai isalks per diena,tai prades valgyti viska. Anksciau jokiu problemu nebuvo,nu dabar....
kai neileidau i vonia reke gal 10 minuciu pasisparsdydamas...jau tokius kaprizus turi,jei ko negaus,tai neduok die...