Jolanteleg69 parašė:
Labas rytas mergaitesoj privargau as vakar paliepei tvarkydamasi...bet didziuli darba padariau
ir maloniai nustebinta...jei mergaitebus nereiks rubu pirkt iki 2 metu tikrai, o jei berniukas tai pirkt reiks labai nedaug. Nors zinoma pirksiu vistiek, bet smagu kai pagrindas yra...
Noreciau pasisakyti savo nuomone apie kava 3in1, kazkada kai panagrinejau jo sudeti, tai ne tik nesciai bet isvis noras praejo ja gerti. lt.inbelly.com/spring/product?id=8978433. Visu pirma tai i jos sudeti ieina hormona, o cia vaisiui tikrei nera gerai. Bet cia aishku tik mano nepriklausoma nuomonė ;)
Kaisti sapnai nestumo metu - cia norma, as ir su pirma dukra sapnuodavau nezinia ka ir dabar :). O mano kaimynė visa nestumo laikotarpi sapnavo mirusius vaikucius![]()
tu 3in1 as negeriu. kazkaip per daug man ten visko. o va tirpi kava pirkta vokietijoj ir Lt labai skiriasi. kaip ir malta.mes metams i prieki uzsipirkom jocobs maltos kai buvom vokietijoj. ir dabar pries pora savaiciu netycia atidariau pakeli jacobs is LT (kazkas buvo atvezes dovanu-kiek sakom, kad neveztu-niekaip neatsimena) tai kai vyras ja uzsiplike as paklausiau ''kas dega?'' toks baisus degesiu kvapas. vyras jos nesugebejo gerti.ispylem ir atidarem kita pakeli. ir sumokejom 3,99euro uz 0,5kg. akcija buvo, bet kiek kartu buvom-tiek kartu daugiau 4euru ir nemokejom. tai palyginus su kaina LT ir dar kokybe

tuolab, kad buvai sumokejusi..