Balta rožė parašė:
o aš manau, jog mamytės nesusikalba su terminais...
Viena sakydama, kad jau sodina turi omeny tik prilaikymą, o kitos supranta kaip pa…
seniai matyta ir girdeta. buvot baseine? ;)
Balta rožė parašė:
o aš manau, jog mamytės nesusikalba su terminais...
Viena sakydama, kad jau sodina turi omeny tik prilaikymą, o kitos supranta kaip pa…
seniai matyta ir girdeta. buvot baseine? ;)
Rasike25 parašė:
Tai jus dar mamos pamatytumet kaip kudikius per lietu ir per veja i lauka be kepuriu ir basom kojom vedaisvis isprotetumet su tokia netolerancija
![]()
O tu irgi taip darai kaip tos aires ar angles ligones daro? Man tai gaila i tokius vaikus ziureti, kai vejas ar lietus o vaikai be kepuriu su snargliais iki keliu nutysusiais
Gaila ir man ziuret bet as neapsiriboju pasenusiais cariniais vadoveliais kaip vaikus augint
noriu sodinu noriu statau noriu 5 megztinius vaikui uzdedu darau tai kas mano manymu vaikui geriausia o kad jus cia nyksciuojat ir netolerancija demonstruojat nelabai man rupi. Tik nereikia po to skustis kad forumas mirsta nes jei darai ka ne pagal vadoveli tai ir liksi nesuprasta tai uztai dauguma ir tyli.
Rasike25 parašė:
Gaila ir man ziuret bet as neapsiriboju pasenusiais cariniais vadoveliais kaip vaikus augintnoriu sodinu noriu statau noriu 5 megztinius vaikui uzdedu darau tai…
Tikrai gerai pasaket.....cia tikrai daugumai jei nepritarsi ir nedarysi kaip kad jos oj tada jau busi nezinau kas......tikrai geriau tylet.
eziukas33 parašė:
Forumas mirsta kai jau nebeidomu skaityti kvailystes ir neisprususiu mamu rasliavas.
Pritariu,jau nebeiskenciau ir as,kazkokiu nepilnameciu mamu pasisakymai,kaip noriu darau,kaip noriu maitinu,tai ir darykit ir nesiteisinkit ,o tik nuomone isklausykit. jeigu jus esat sau teisios,tai ir valio,kodel jus taip pykstat as nesuprantu?
Dovile38 parašė:
Pritariu,jau nebeiskenciau ir as,kazkokiu nepilnameciu mamu pasisakymai,kaip noriu darau,kaip noriu maitinu,tai ir darykit ir nesiteisinkit ,o tik nuomone isklausyk…
Kekviena iskakom nuomone...pykstama ne del nuomones o del nesamoningu nunyksciavimu ir veliaveliu...jei tokios mandros reskit tiesa i akis o ne nyksciais ir veliavom....o poto sakykit kazkas neispruses ir t.t.....cia tos manau neisprususios kurioms pasakysi ka tuoj nyksciuoja.......as isvis jau tyliu nes su vaiku darzeliu kalbet jau nusibodo.....karskart ka pasakai esi uzpultas nunyksciuotas ir vajej vos ne pati baisiausia mama dar.
monikutes naktys parašė:
Ale neveltui pavadinimas "Tevu DARZELIS"![]()
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai