brigusia parašė:
Aciu brigusia
brigusia parašė:
Aciu brigusia
ritukas23 parašė:
Mum kiausukai pasuto antra diena su sudo kremubtepam bet nepraina reikes ir man tada pamegint su bepantenu![]()
Mum kaio tik sudocrem padejo atrodo kail ranka nueme thu thu thu
Camel parašė:
SVEIKINAM![]()
![]()
Kokia grazuolyte
![]()
![]()
Aciu
brigusia parašė:
Judam i prieki, taciau labai nenoriu prisikalbeti.. bet siuo metu lyg ir geryn.. tfu tfu tfuaisku man tai panika ir stesas nuo kiekvieno vaiko verkimo... dar re…
Labai dziugu kad viskas tik stipreja ir juda i prieki
Lauksime tik geru naujienu ir geru atsakymu
O verksmu tai nestresuokyte,vaikas turi verkti,juk jis taip bendrauja su jumis(aisku be pilvuko problemu)
Camel parašė:
Mano mazes veidukas galvyte kaliukas isbertas mazais raudonais spuogiukais![]()
ikazin gali buti cia prakaitine? kiek internete ieskojau info visur skirtingai…
Jeigu raudoni spuogiukai,tai berymas,o jei raudoni ir ttuputi kai su geltonu(na kai puliuoja) tai valosi kudikelio odele,pas mus irgi buvo,tai as valydavau su medetku nuovyru veiduka,o akytes kai traskanojo tai su ramuneliu arbatyte ;)
Frenezija parašė:
Norejau paklausti nuo keliu savaiciu galiu mazylei pradeti duoti ramuneliu arbata?![]()
Buvome pas gydytoja,mums menuo tai klsusiau ka galiu duoti,gal arbatrliu kokiu,pasake nic nieko nereik duoti tik piena
aistyte22 parašė:
kaip mamytems sekasi, tu kurioms buvo aukstas kraujo spaudimas ? ar susitvarke viskas?
Man tai vis dar pakyla, vis dar gyvenu su vaistais nuo spaudimi, reiktu rimtesniu bet vis dar sako kad laukt kol susitvarkys, be to maitinu. Bet jei nesusitvarkys itariu reiks nutraukt maitinima, bo sake nejuokas spaudimas ypac tokiai jaunai
Sveikos mamytes,kaip laikotes,kaip naktele praejo? Na vakar buvome svertis,tai paaugome mazai tik 600 g ir 1 cm,tai dabar sveriame 4.700 ir 54 cm
Pas mus naktys tai truputoki sunkoka buvo,vyresnele tikriausiai atnese slogos is mokyklos,tai sunkiai taip kvepavo,tai keliausi ir valiau nosyte,bet dabar miega tai lig ir gerai viskas
pincee21 parašė:
Man tai vis dar pakyla, vis dar gyvenu su vaistais nuo spaudimi, reiktu rimtesniu bet vis dar sako kad laukt kol susitvarkys, be to maitinu. Bet jei nesusitvarkys i…
Man spaudimas po pirmojo susitvarke po kokiu 2men, kai svoris apmazejo ir hormonai apsitvarke.
anzeliukas321 parašė:
Sveikos mamytes,kaip laikotes,kaip naktele praejo? Na vakar buvome svertis,tai paaugome mazai tik 600 g ir 1 cm,tai dabar sveriame 4.700 ir 54 cmPas mus naktys …
Puiki naktis. Mazasis tik karta buvo pabudes, tai poilsio per akis
Torri parašė:
Puiki naktis. Mazasis tik karta buvo pabudes, tai poilsio per akis![]()
Maniske irgi tik karta ir uzmigo greit labai kao ijungiau fena
va tik is vakaro daug valge, daznai labai, net skaudet pradejo nes tuscios buvo abi krutys ir vis reke ir reke, bet siaip ne taip uzmigo
pincee21 parašė:
Maniske irgi tik karta ir uzmigo greit labai kao ijungiau fenava tik is vakaro daug valge, daznai labai, net skaudet pradejo nes tuscios buvo abi krutys ir vis …
Maniske ir pastebejau kad vakarais pries miega daugiau kruties reikalauja,kokia val ant vienos kruties kabo. po to praso kitos Gyd sake neleist ilgiau kabeti kaip 20min,bet as galvoju kad ji taip pienuka saukiasi todel ir leidziu ilgiau pazysti.
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai