a_uk parašė:
Čia mūsų šeimos Kūčių patiekalas. Močiutė padaro koldūnų tešlą ir į vidų vynioja mėlynes su cukrum. Arba maltas aguonas su cukrum - skamba nekaip, bet šitie visų la…
Skamba tai labai skaniai. Koks padažo receptas?
a_uk parašė:
Čia mūsų šeimos Kūčių patiekalas. Močiutė padaro koldūnų tešlą ir į vidų vynioja mėlynes su cukrum. Arba maltas aguonas su cukrum - skamba nekaip, bet šitie visų la…
Liuka parašė:
Noriu salės pagalbos. Ar aš gerai elgiuosi?
Mano tėvai gyvena už 300 km, net jei nebūtų paskelbę karantino, nevažiuotų pas mus…
Oj cia pats kebliausias reikalas. Realiai tai karantino pazeidimas, ir reikia prisiminti, kad dazniausiai ir uzsikreciama tokiuose mazuose seimos ratuose. Taciau daug bus tokiu, kurie vaziuos vieni pas kitus..
SvajaSvajonė parašė:
Mano mergina taip pat pasidare tikra "siaubune". Tokia isterike 😬 Jei kas nors vyksta ne pagal ja, iskarto spiegia, rekia, tranko zaislus 🤯🤯🤯 negi tikrai sis period…
Aš tikiuosi greit apsigludinsim, kas patyria šiuos malonumus:)), 🥴 nors aš vakar pasiskundziau, šiandien po turbo dienos jau į vakarą viena žaidžia, man kosmosas
Liuka parašė:
Mano tėvai gyvena už 300 km, net jei nebūtų paskelbę karantino, nevažiuotų pas mus…
Bet tai nelabai nuvažiuos Kaunas ir Vilnius, ar kažko nesuprantu
dabar punktai, šiaip jei būtų tas pats miestas ir visi neturi kontaktų su išore kažkokių, tada manau bėdos nėra šventėje, tij manau labai retas atvejis tokių bekontakčių
Nepasimetusi parašė:
Oj cia pats kebliausias reikalas. Realiai tai karantino pazeidimas, ir reikia prisiminti, kad dazniausiai ir uzsikreciama tokiuose mazuose seimos ratuose. Taciau da…
Tai, kad nelabai nuvažiuos, mes už miesto rajone turim įrodinėti, kad savivaldybei priklausom šiandien vyras į vaistinę važiavo stabdė
B.I.T.Ė. parašė:
Į koldūno vidų deda nuplikytas maltas aguonas su cukrumi. O padažą daro kaip aguonų pieną, tik saldesnį ir su mažiau vandens - sumala aguonas, užpila šiek tiek vandens (kokio norisi tirštumo) ir palaiko, kad gautųsi pienas, saldina medumi ar cukrumi
Liuka parašė:
Jūs šaunuolė! Pažiūrėkite šiandienos story iš IG drbeckyathome, kaip tik į jūsų temą
ne jūs kalta dėl anytos reakcijos, tai JOS reakcija, o ne jūsų sprendimas vagia Kalėdas
net ir mažas kontaktas gali būti lemtingas, o kaip paskui jaustis, kai kažkas gali susirgti sunkiai po pasibuvimo..
Nepasimetusi parašė:
Oj cia pats kebliausias reikalas. Realiai tai karantino pazeidimas, ir reikia prisiminti, kad dazniausiai ir uzsikreciama tokiuose mazuose seimos ratuose. Taciau da…
Pritariu.mes svarsteme irgi atskirai,nors seneliai gyvena uz 5 minuciu.bet kadangi mes visi persirgome covid,esam saugus jiems ,ir ju galim nebijoti
Keblu cia su tuo karantinu. Bet as irgi manau, kad jei su tevais ar kitais giminaiciais nesimatai kasdiena tai nera ko per sventes verztis🙈 Bet pvz mano seses seima manau tikrai vaziuos pas musu tevus, nes ar taip ar taip sese su mama matosi kone kasdiena, mama padeda su vaikais ir pan. Tai tokiu atveju as nematau dideles bedos buti kartu per sventes kai ir taip kartu kasdien buni. Galejo truputi patikslinti tas salygas...Pvz pas mus DE kaip ir leidzia vienam namu ukiui su kitu vienu susitikti. Bet mes neturime kito ukio cia giminiu😁
Bet man labiausiai gaila seneliu visokiu, ypac kurie po viena sventes sutiks...Ir taip visus metus kone nebelanko ju vaikai, anukai
Suprantu, kad jiems ir pavojingiausia. Bet kita vertus kai kurie ju ir taip paskutinius metus skaiciuoja, tai nezinau kas blogiau korona ar vienatve gyvenimo pabaigoje...
Mano mociute 95 metu kai vasara buvome grize tai net girdeti nenorejo, kad gal mums nesaugu ja aplankyti. Sake geriau jau su mumis pabutu diena net jei zinotu jog covid galima uzsikresti ...
Tai mes pasidarem privaciai testus ir vaziavome pas mociutes.
Ir suprantama, kad reikalingas tas karantinas ir pan. Bet vistiek man begalo gaila senoliu...
rugeveja parašė:
Keblu cia su tuo karantinu. Bet as irgi manau, kad jei su tevais ar kitais giminaiciais nesimatai kasdiena tai nera ko per sventes verztis🙈 Bet pvz mano seses seima…
Mes Kucias svesim vieni, bet per Kaledas turesim draugus sveciuose. Bet pas mus situacija yra visiskai kitokia, nuo vasario menesio uzsikrete is viso 22zmones. Lietuvoj, jei buciau, tai niekur is namu nevaziuotumem ir nieko nepriimtumem
rugeveja parašė:
Bet man labiausiai gaila seneliu visokiu, ypac kurie po viena sventes sutiks...Ir taip visus metus kone nebelanko ju vaikai, anukaiSuprantu, kad jiems ir pavoji…
Čia dvi medalio pusės. Mes irgi pastoviai tuose svarstymuose kaip geriau..
O ypač labai suvaržo tai, kad niekas neaišku su tuo virusu.. Pavyzdžiui, mano vyro šeima sirgo. Brolis, tėtis, mama ir močiutė.
Tėtis buvo pirmas. Simptomus jautė, darė testą, bet buvo neigiamas (kaip suprast?), po to brolis susirgo, tada močiutė ir tada jau mama..
Broliui, močiutei, mamai rodė teigiamus, tėčiui ne.
O močiutei buvo taip prastai, kad jei tarkim būtume mes užvežę tą virusą, tai nors nagus nusigraužk. Dabar ilgiausiai ligoninėje guli, viena, sunkiai, skausmingai su ta liga kovoja. Neaišku nei kada išleis, nei kokie bus padariniai. Nei susisiekt normaliai.
O dar koks nors asilas išrėžia 'nėra čia tos koronos'. Tai tiesiog pagalvoji iš kokių pakampių tokie tamsuoliai išlenda
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai