Labas rytas.
gal kuri jau yra sukurusi kovinuku grupe? Nusimato kovo 8d. Terminas. 😊
2019 m. Kovinukai
(Archyvas iki 2019.09.25)
Labas rytas.
gal kuri jau yra sukurusi kovinuku grupe? Nusimato kovo 8d. Terminas. 😊
2019 m. Kovinukai
(Archyvas iki 2019.09.25)
Na mūsų Kūčių stalo must yra virtinukai su grybais ir burtais, Napaleonas, duonos ir pupelių salotos
Visa kita kaip išeis, bet maždaug planuojame: keptos cukinijos su česnaku, lašiša sudyta, daržovių kokios lazdeles, gal kokia krabų mišraine, jei rasiu krabų lazdelių pirkti
rugeveja parašė:
Laimav, lauksiu info kaip darai uogų įdarą virtinukams ;)
Praėjusiais metais atsimenu, kad trynė mėlynes, šiek tiek cukraus ir krakmolo dėjo, taip pat nugriebdavome vis sultis. Vaikai labai noriai valgė. Bet einu pagooglinsiu dar, gal kažką praleidau
https://www.beatosvirtuve.lt/receptai/virtinukai-su-melynemis-saltanosiai/
Deda miltus į įdarą
Mano planas toks, jei Barbora nepaves 😀
Aviečių želė
Sūrio lazdelės iš Mažylių receptų 🙊
Ryžių pudingas su uogomis (mažyčiuose indeliuose)
Brokoliai su česnaku
Marokietiškos salotos
Ryžių-krabų mišrainė
Silkė pomidorų padaže (skambinsiu mamai aiškintis kaip daro, nes tik jos skani, pabandysiu atkartoti)
Morkų pyragas su šokoladu
Ir nebūsim populiarūs, bet karštas patiekalas pas mus bus makaronai su krevetėmis pagal AML. Jei jau be tėvų švenčiam, tai vietoje įdaryto karpio ar lašišos galim biškį ir pamandravoti pagal savo skonį 😀 taip pat bijau, kad barbora žuvies neįdės, o krevečių viliuosi turės. Paimsiu ir šviežių ir šaldytų
Liuka parašė:
Mano planas toks, jei Barbora nepaves 😀
Aviečių želė
Aš tai žiauriai pergyvenu, kad anties neįdės 😁
laimav parašė:
Praėjusiais metais atsimenu, kad trynė mėlynes, šiek tiek cukraus ir krakmolo dėjo, taip pat nugriebdavome vis sultis. Vaikai labai noriai valgė. Bet einu pagooglin…
Čia mūsų šeimos Kūčių patiekalas. Močiutė padaro koldūnų tešlą ir į vidų vynioja mėlynes su cukrum. Arba maltas aguonas su cukrum - skamba nekaip, bet šitie visų laikų mūsų mylimiausi 🙂 dar padaro padažą iš aguonų pieno.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai