korejuk parašė:
Jei jau supranta vaikas linijas, tai wow, nes paprastai tokio amžiaus vaikas piešia, bile piešt 🙂 atsimenu, kai sūnus pradėjo lankyt darželį (2m 3 mėn) auklėtojos l…
Mano net didysis išeina iš už linijų.😃 Išvis nemėgo niekad piešt 😃
korejuk parašė:
Jei jau supranta vaikas linijas, tai wow, nes paprastai tokio amžiaus vaikas piešia, bile piešt 🙂 atsimenu, kai sūnus pradėjo lankyt darželį (2m 3 mėn) auklėtojos l…
B.I.T.Ė. parašė:
Na maniškis skaito tikrai gerai, jau net ne skiemenimis, bet vat ties susikaupimu reikėtų padirbėt🤔
Oi mano antrokei dar sunku susikaupti 🤷♀️ tai ka kalbeti apie priesmokyklinukus...
rugeveja parašė:
Tai gal tiesiog si veikla neidomi jai? As pati lb nemegstu piesti ir pan. Pvz vyras su vyresniaja anksciau sededavo kartu ir spalvindavo abu 😁 O mane net purto nuo …
Anksciau belenkaip piesdavo, ant tiek buvo atsibode flomasteriu kamstelius rinkti 😂 o dabar va kazkaip nebenori, sakytum isjunge kas ta jos piesima 😊
Nepasimetusi parašė:
Anksciau belenkaip piesdavo, ant tiek buvo atsibode flomasteriu kamstelius rinkti 😂 o dabar va kazkaip nebenori, sakytum isjunge kas ta jos piesima 😊
Tai atsipiese zmogus 😁
B.I.T.Ė. parašė:
Na maniškis skaito tikrai gerai, jau net ne skiemenimis, bet vat ties susikaupimu reikėtų padirbėt🤔
As tikiu, kad viskas bus gerai. Bet mes, tevai, nematom kaip vaikai elgiasi mokykloj. Nes maniskis toks ramaus budo vaikas, darzely visur labai susikaupia, o namie.... As uzsiimu su juo del raides r tarimo, nes jis ja tik pradeda bandyt tart, tai kosmaras. Jis vartosi, juda, sukinejasi ir t.t. O kai buvom pas logopede namie vasara, tai jis virs valandos ramiausiai sedejo ir kartojo
rugeveja parašė:
Oi mano antrokei dar sunku susikaupti 🤷♀️ tai ka kalbeti apie priesmokyklinukus...
Žinot kaip tokios žinutės nuramina? 🙂
rugeveja parašė:
Tai atsipiese zmogus 😁
😃😃😃
neringoselis parašė:
As tikiu, kad viskas bus gerai. Bet mes, tevai, nematom kaip vaikai elgiasi mokykloj. Nes maniskis toks ramaus budo vaikas, darzely visur labai susikaupia, o namie.…
Uoj čia irgi faktas. Atsimenu, kai tik pradėjo eit į darželį. Sėdi sau puikiausiai visi prie stalo valgo ramiai. O namie? Iki kultūringo valgymo toli gražu 😃
rugeveja parašė:
Tai atsipiese zmogus 😁
😂😂😂😂
B.I.T.Ė. parašė:
Žinot kaip tokios žinutės nuramina? 🙂
As tai galvojau, kad tik mano sunus graziai nemoka valgyt, nenusedi jis ant kedes 🤯. Mane kaip sitas erzina, nes mazoji is paskos pradeda
B.I.T.Ė. parašė:
Aš išeinu už ribų 😀 nelabai kokį pavyzdį rodau 😀
neringoselis parašė:
As tai galvojau, kad tik mano sunus graziai nemoka valgyt, nenusedi jis ant kedes 🤯. Mane kaip sitas erzina, nes mazoji is paskos pradeda
Maniškiam tai liežuvis atsiriša. Ir šiaip plepa daug, bet prie stalo išvis 😃
Liuka parašė:
Aš išeinu už ribų 😀 nelabai kokį pavyzdį rodau 😀
Tai tik įrodo, kad kartais norim iš vaikų per daug😃
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai