liepa1 parašė:
Pleeeaze,pasakykit kas sulaukėt jau 2 gimtadienio,kad po jo kaprizai aprimsta🙏🙏🙏Kažkoks kosmosas namuose🙈
Yra toks posakis: dideli vaikai-dideli vargai 😀 bijau, kad tik sunkiau bus 🤯😀
liepa1 parašė:
Pleeeaze,pasakykit kas sulaukėt jau 2 gimtadienio,kad po jo kaprizai aprimsta🙏🙏🙏Kažkoks kosmosas namuose🙈
Yra toks posakis: dideli vaikai-dideli vargai 😀 bijau, kad tik sunkiau bus 🤯😀
liepa1 parašė:
Man atrodo tarpsnis nuo 2 iki 3m yra tolimiausias kosmosas 🙈 mums šis adaptacijos mėnuo jau išskrido iš visų orbitų, o dar visos kovos tarp "aš patiii" ir "padėėti, nemoooku". Nuo vakar pradėjo "čia mano" etapą.. atiminėja viską ir sako "čia mano" 🐥
liepa1 parašė:
Sulaukėm 6 metų- dar nesibaigė 😁😁😁😁😁
a_uk parašė:
Man atrodo tarpsnis nuo 2 iki 3m yra tolimiausias kosmosas 🙈 mums šis adaptacijos mėnuo jau išskrido iš visų orbitų, o dar visos kovos tarp "aš patiii" ir "padėėti,…
Maniškis kai nekalba, tai iš visų šitų etapų pastebėjau tik „aš pats“. Ir tik kai rengiames į lauką. Bet jeigu aš padedu tsi irgi nepyksta. Na žodžiu dramų kažkokių dėl šių dalykų dar nepastebėjau. Bet mūsų gimtadienis kovo gale, tai dar gal pasireikš viskas 😁. Bet pas mus sesė vyresnė labiau gyvena „čia mano“ etapu
Meskutne parašė:
Sulaukėm 6 metų- dar nesibaigė 😁😁😁😁😁
Norėjau tą patį rašyt. 🙂
Ne vienoj vietoj, tai kitoj, kaprizinasi 😃
B.I.T.Ė. parašė:
Norėjau tą patį rašyt. 🙂
Ne vienoj vietoj, tai kitoj, kaprizinasi 😃
Ivairiai cia buna 🤷♀️ Va mano vyresnele neturejo jokiu 2,3,4,5 metu kriziu. Isdykusi kaip reikalas, bet visada sukalbama buvo, be isteriju ir pan. Dabar jau jauciu kaip ateina tos krizes, kuriu nebuvo 😁 Tiesiog kiekvienam savo metas pakrizinti 😁 Mazasis net nepalyginsi su sese, zviegia jei ko nori taip, kad visa gatve girdi. Aprengti neaprengsi jei nenori ir pan. Labai skirtinti vaikai
Bet tik idomiau nuo to!
rugeveja parašė:
Ivairiai cia buna 🤷♀️ Va mano vyresnele neturejo jokiu 2,3,4,5 metu kriziu. Isdykusi kaip reikalas, bet visada sukalbama buvo, be isteriju ir pan. Dabar jau jauciu…
Tai taip.
Mano vyresnėlis irgi ganėtinai sukalbamas. Bet pas ji momentais užeina tokie užsispyrimai, kad niekaip nepalenksi. Tada išsirėkia ir ateina atsiprašyti😃😃
Vieną kart abu maudžiau, manau, kad net metukų mažam nebuvo. Na ir pradėjo jau zirzėt, sakau vyresnėliui greit nusiprausiam, kad brolis nepradėtų verkt. Per tą skubėjimą pateko į akis vandens (o jam čia pati didžiausia kankynė) Tai kaip jis žviegė! 😬 Ir nuraminti neina.
Po šito įvykio galvojau ar eit miegot, ar palaukt – gal vaikų teisės prisistatys 😃
B.I.T.Ė. parašė:
Tai taip.
Mano vyresnėlis irgi ganėtinai sukalbamas. Bet pas ji momentais užeina tokie užsis…
Pas mus buna tu isteriju, buna ir nesamones vaikai pridaro, tenka ir pakelt balsa, ko labai nemegstu. Bet kazkaip man vis lengviau ir lengviau su jais. Nuejus pas drauge su vaikais as jau kava geriu, o vaikai zaidzia ir mamai leidzia pabut su drauge
. Ko pries metus laiko tikrai nebuvo. Dabar net ir be pietu miego galima kartais diena istempti ir nebuna kazkiu kosmaru vakare
O del vandens patekimo i akis, tai sunus jau ismokes galva iskelt i virsu, o mazoji is voneles soka, kai plaukus plaunu, o pas ja tu plauku nemazai, tai kol isskalauju sampuna
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai