2021.02.23 23:37 (prieš 5 m.)
Aguona_ parašė:
Neringa, neįsijausk, vaikai darželį lanko, anie manau ir 'daro' 😃 jau ana čia galvoja kaip konkursiuke padalyvauti meniniškai ir lengva matai nebus🤣🤣🤣 juokauju ❤️
…
Man labai daug pasireiskimo bus Lt
. As saves dabar nepriverciu mazajai duktereciai nupiest piesinuka, dar drauge sake, kad dukrai jos nupiesiau, o sunui ne
. O Lietuvoj man reikes pasireikst renkant viska namui
. Tai manau to kaip ir uzteks sociai man
Man labai idomu stebet savo vaikus, ka bus paveldeje is musu. Nes vyro senelis yra kompozitorius. Ir visi isskyrus mano vyra pas ji seimoj groja
. Sunus gavo is prosenelio gimimo proga vaikiska akordeona
. O as tai visko po truputi turiu, va tik su sokiais niekada nieko bendro neturejau. Visiskas kelmas esu
. Tai ir stebim kam jie gabus, nes spaust niekur nenorim. Sakom su vyru geriau tegul buna grioviu kasejai, bet laimingi, nei dirba nemegstama darba. Kad sunus butu muzikalus nesam pastebeje, bet jis gan graziai piesia. O mazoji klausa turi, nes ji ritma atkartoja ir ji labai daznai pati dainuoja.
O kas del liniju, tai Adele tikrai is ju iseina, bet bando spalvinti figuras, nera taip, kad brauko bet kur. Bet jai patinka ir piest ant paprasto lapo, tada taip susikaupus ji viska daro