Labas rytas. gal kuri jau yra sukurusi kovinuku grupe? Nusimato kovo 8d. Terminas. 😊
2019 m. Kovinukai (Archyvas iki 2019.05.29)
Labas rytas. gal kuri jau yra sukurusi kovinuku grupe? Nusimato kovo 8d. Terminas. 😊
2019 m. Kovinukai (Archyvas iki 2019.05.29)
Live4ever parašė:
Mūsiškis vaikšto vedamas už vienos rankos 🙂 Mamos noriu atjunkyti vaiką nakčiai. Ieškau gertuvės. Man viena mama gyrė, kur pirko tiger, matė panašią pepco, bet daba…
Mums si labai patinka patogu laikyti, nebega pavertus
Na mamos, kaip sekasi karantinuotis?
Mano gyvenime stipriai padaugejo buities, visgi kai vyras namie, reikia daugiau valgyt gamint, tikrai pasijaute. O prie to paties ir indu daugiau, ir tvarkymosi daugiau, zodziu sukuosi savo rate
Rytoj 9-ta diena su gipsiuku, dziaugiuosi, kad taip greitai bega dienos.
Siandien nejom i lauka, taip norisi, bet is kitos puses nesinori karantino pazeisti.. Kaip jus darot? Jau isivaizduoju, kaip reikes laikytis, kai orai atsils
Neuzsisakiau Barboros laiku, siandien buvo atsirade laisvu laiku penktadieniui, ir nespejau pagaut. Na va sakau vyrui, jau iki sestadienio tikrai neisbusim, reikes vaziuot i parduotuve.. Ir op laisvas laikas rytojui!
Na ir didziausias darbas, pradejau daryti dukrytes pirmuju metu foto albuma kol kas ties pirmu menesiu, bet kaip nors isivaziuosiu
Mano vyras dalinai dirba nuotoliniu budu, ir nors mudu su vaiku karantine, vyras gali parnesti virusa, nes vistiek jam tenka isvaziuoti i darba. Siaip dienotvarke stipriai pasikeite, anksciau 2kart i lauka iseidavom, dabar nei karto, ir manau taip maziausiai iki geguzes pradzios. 😭
Mes maista patys perkame, nes barboroje nera to ko mum reikia😔 kitas apsipirkimas nusimato po savaites.
As irgi pasidariau foto knyga vieneriu metu vaikui😊 dar bandau vis nauju receptu. Planuoju toliau maisto islaidas.
Turiu tiksla atsisakyti visokiu saldumynu, sausainiu, per karantina puikiai pavyksta tai padaryti😀
Taip pat bandziau viena diena neduoti sunui mp🙈 o SIAUBE, atrode savo vaika traumuoju... zodziu, kai nedaviau mp, piktas bet vistiek pradejo valgyti kieta maista, o kita diena VISAI manes nepaleido nei sekundei, teti pamates tiek uzsiverkdavo😢 esu pasimetusi, jei po truputi neduodu mp, pvz ryte duotu, pietum ne, tai jis rytiniu mp gyvas, nesuka galvos ir kieto maisto nevalgo. Jei visai neduodu mp, kieta maista valgo, bet akivaizdu jam nera gerai, jauciasi nesaugus ir pan...norisi pasielgti teisingai, bet nezinau kaip😯
Kažkaip su tuo mp pradedu žiūrėti į vaiko natūralią eigą. Visada prieš užmiegant vaikas rėkdavo iki isterijos, kad gauti mp. Tekdavo labai ilgai supuoti. Vis bandydavau neduoti, po to vėl duoti. Ir ką vieną naktį užmigo beskaitant knygelę, antrą kartą užmigo tiesiog gulint lovoje, o kartą net bevalgant. Vakar išvis nustūmė mano knygelę, pasisuko ant šono ir užmigo. Atseit nekvaršink man galvos 😀 tai dieną ir neduodu, bet naktį vargstu. Visą savaitę vaikas kas porą valandų atsisėda ir verkia lovyteje ir niekas nenuramina kaip mp. Prasidėjo kažkoks lunatikavinas. Bandysiu pakeisti vandenuku, bet jei ne tikriausiai reikės palaukti kol vėl pasikeis etapas. Vaikas keičiasi labai greitai, manau jie patys nespėja susivokti tame ir ieško mūsų kaip paramos tame. 🙂
Live4ever parašė:
Mamos ką pietums ruošiate? 🙂 Maniškis iš mėsos valgo tik dešreles, košių atsisako, sriubos irgi neypatingai. Užtat suvalgo 7 keksus per dieną 🤦♀️…
Dabar stengiuosi kuo paprasčiau gaminti, nes dygsta dantis ir visuomet į koją įsikibus virkauja, kad būtų ant rankų, pas vyrą nelabai būna, nebent užima kokiais žaidimais, kitu atveju tenka gaminti 1 ranka 🤦♀️ Tai gaminu visokius troškinius, paelijas, makaronai su daržovėm ir mėsa, kotletukai, kepsneliai, pamarinuoju mėsą iš vakaro ir kitą dieną paprasčiau
Mums karantinuotis sekasi kol kas visai neblogai: mes su dukryte būnam namuose, nes grįžau į vpa, o vyras šiek tiek dirba, šiek tiek atostogauja. Kažkaip nepajaučiau, kad būtų daugiau buities ar nuobodulio Turiu nemažai receptų knygų ir žurnalų, tai stengiuosi gaminti pagal juos. Tikslas - išbandyti kiek įmanoma daugiau receptų iš knygų
Praeitą savaitę dar eidavome į lauką, o šią jau būnam tik namuose. Laukiu kol įšils orai ir bus galima vienam balkone pradėti sodinti, o kitam kokią veiklos/poilsio zoną įsirengti
Taip pat planuoju pradėti mokytis, kol dirbti nereikia
Turiu klausimą gal turėsit kokių patarimų...kaip atpratinti vaiką nuo naktinio prašymosi pas tėvus į lovą? Mes jau pavargome, miegas mano labai nekokybiškas, ryte atsibundu su skaudančia galva..