laimav parašė:
Pepote vanile kvepianti lėlytė? 🙂 Ir mes turim, kartais pažaidžia ir mano mažoji![]()
Aha :))
laimav parašė:
Pepote vanile kvepianti lėlytė? 🙂 Ir mes turim, kartais pažaidžia ir mano mažoji![]()
Aha :))
neringoselis parašė:
Mes, kai buvom Lt, tai visai nepasigedo vaikai zaislu. Nors buvau paemus kelis, bet net nepajudino. Sunus tik piesia ir su sese nesamones daro: gaudynes, slepyn…
Pas mus identiskai 😁 Geriausia gaudynes, slepynes ir kokios nesamones kaip begti ir cypti su sese ar pan.
O zaislai tai tik dulkes valau daugiausiai🙈 Na virtuvele kartais pamaigo.
Dar gavo LT dovanu masina su pulteliu, tai patinka kai sese gaudo ji su ta masina, o jis zviegdamas bega nuo jos.
rugeveja parašė:
Pas mus identiskai 😁 Geriausia gaudynes, slepynes ir kokios nesamones kaip begti ir cypti su sese ar pan.
Pas mus yra tokia masina, kuri paspaudus vaziuoja ir labai garsiai prasisuka ratai atsitrenkus. Tai sita masina yra numeris vienas, abu spaudzia bega ir rekia. Ir nesamoniu ne tik brolis primasto. Ji sumaste, kad galima uzlipus ant sofos virsaus ciuozt, tai dabar abu ciuozineja ir isbandineja sofos tvirtuma.
Kazkaip ramiau pasidare, kad toks beprotnamis ne tik pas mus
. Mes nuo birzelio gyvenam nuomojamam bute ( virsuj seimininkai), tai noretusi, kad maniskiai butu tylesni, bet....
neringoselis parašė:
Pas mus yra tokia masina, kuri paspaudus vaziuoja ir labai garsiai prasisuka ratai atsitrenkus. Tai sita masina yra numeris vienas, abu spaudzia bega ir rekia. Ir n…
Tikrai ne vieni
DE musu kaimynai 3 aukstais zemiau kazkada sake, na ir garsus jusu vaikai 😁🙈 Gal mazai myluojate 😁 Tai man kai cypia manasis vis norisi juos pasikviesti, kad pamyluotu ji😁😁
rugeveja parašė:
Tikrai ne vieniDE musu kaimynai 3 aukstais zemiau kazkada sake, na ir garsus jusu vaikai 😁🙈 Gal mazai myluojate 😁 Tai man kai cypia manasis vis norisi juos pasi…
Gerai, kad man nieko nesake dar
. Nes vyro senelis neprigirdintis net sake, kad mazosios balso jam per daug. Pas ja labai stiprus balsas, dar gimdykloj isleidus pirma garsa buvo gydytojos ir akuseres pasakymas oho balsas. Sesele priziurinti ir labai bijo maniskes, visada matos net pasiruosia pries duriant adata
. Vaiko nieko gero nera, o balselis ir charakteris
neringoselis parašė:
Mano paskutinis pirkinys buvo grajanti puzle.
Neteko apie tokią girdėti, sudominot!
Nepasimetusi parašė:
As galvoju, kad sekantis zaislas bus lele. Ant katino draskykles yra pele, tai ta pele ir maitina ir girdo, tai gal ir lele jau pamaitins ☺️
Mes turim lelę nuo kalėdų, ji nėra kažkuo ypatinga, paprastas kūdikis, kuris moka verkti, juoktis, pasakyti mama ir papa (čia turbūt tėtis), bet ji nelabai su ją žaidžia, truputį paminko, pirštukus apžiūri ir viskas 😀 tai maniškei gal dar anksti...
Nepasimetusi parašė:
As galvoju, kad sekantis zaislas bus lele. Ant katino draskykles yra pele, tai ta pele ir maitina ir girdo, tai gal ir lele jau pamaitins ☺️
Lele gavo per pirma gimtadienu nuo tada cia geriausias zaislas
lele nedidele bet turi soske ir paspaudus verkia juokias idar kazka sako. .. Zaidzia daznai tai ir vezima nupirkau tai gera busima mamka auga
Pas mus žaislai irgi keletai minučių įdomu ir meta šonan. Dabar gal ilgiau su mediniu puzliu užsiima. Bet ir tai nuo nuotaikos priklauso. O šiaip va įdomiau jam kokie rakandai virtuvės,
Dar norėjau paklausti čia visai ne į temą. Čia rašėt kelios kad buvot Lt atostogų. Norėjau paklausti ar lėktuvu? Ir kaip ar nebijojot dėl to koronaviruso? Nes mes šiemet pabijojom ir neskridom, o dabar žiūriu kad ir iš draugų daug kas į Lt atskrido, tai galvoju gal veltui mes taip išsigandom
Leo19 parašė:
Pas mus žaislai irgi keletai minučių įdomu ir meta šonan. Dabar gal ilgiau su mediniu puzliu užsiima. Bet ir tai nuo nuotaikos priklauso. O šiaip va įdomiau jam kok…
Mes vaziavom automobiliu. Vaziavom aplink, nes Svedijos vengem. Is Norvegijos kelemes i Danija. Vaziavom i Kyli ir tada keltas i Lt. I viena puse 2 paros
. Mes turejom vaziuot, nes reikejo nusipirkt sklypa ir pasiderint del statybu. Dar ir mano mama serga, tai negalejau beveik 2metus jos nematyt. Labai dziaugiuos, kad pasibuvom su artimaisiais
neringoselis parašė:
Mes vaziavom automobiliu. Vaziavom aplink, nes Svedijos vengem. Is Norvegijos kelemes i Danija. Vaziavom i Kyli ir tada keltas i Lt. I viena puse 2 paros :nugriuvau…
Tai va, mes pernai neskridom nes vaikas labai mažiukas, galvojom šiemet...tai vat tas virusas sujauke planus. Man labai skaudu kad mano tėvai anūką tik per skype mato. Kad gi žinotum žmogus kad viskas bus gerai, neužsikrės tai rizikuotum ...ehh
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai