Baby19 parašė:
Ar geria Jūsų vaikučiai arbatas? Pas mus tik vandenuko geria, kazkaip esu bandžius duoti liepuku arbatos tai spjovė kelis kartus. Gal turit pasiūlyti kokiu arbatėli…
Geria is paprasto puodelio. Jei duodi is jos puodelio, tai ne
Baby19 parašė:
Ar geria Jūsų vaikučiai arbatas? Pas mus tik vandenuko geria, kazkaip esu bandžius duoti liepuku arbatos tai spjovė kelis kartus. Gal turit pasiūlyti kokiu arbatėli…
Geria is paprasto puodelio. Jei duodi is jos puodelio, tai ne
Wiku parašė:
Geria is paprasto puodelio. Jei duodi is jos puodelio, tai ne![]()
O kokia geriat?
Baby19 parašė:
Mano asmenine nuomone - vaistazoles yra zolinis vaistas, kuris skirtas tam tikriems negalavimams gydyti. Daviau liepziedziu arbata kai persalo ir turejo temperaturos. Kazkoki misini zoleliu gere kai pilva smarkiai pute. Juoda, zalia ir t.t. turi kofeino. Vaisines. Nzn. As ju nemegstu ir namie turim del vaizdo sveciams. Todel vaikas geria tik vandeni ir apie arbateles nera minciu.
cia bent jau mano tokia nuomone
Baby19 parašė:
O kam tos arbatos? 🤷♀️ As geriu tik zalia kartais tai vaikams aisku nesiulau. Vyresnioji geria tik nuo kosulio bronchos kids arbata kai serga, visada mums padeda, nereikia ir vaistu. O mazasis dar per mazas ir tokiai butu
Tai geriam vandeni, mp ir kartais is seses sulciu issikaulija.
rugeveja parašė:
O kam tos arbatos? 🤷♀️ As geriu tik zalia kartais tai vaikams aisku nesiulau. Vyresnioji geria tik nuo kosulio bronchos kids arbata kai serga, visada mums padeda, …
Man atrodo, kad nuo senu laiku yra tas arbatu kultas. As pati geriu arbatu daug ir jas megstu, bet vaistazoliu siaip negeriu, nes mano nuomone ten vaistai.
Ir pastebejus, kad ne tik su vaistazolem taip yra, bet ir su eteriniais. Garina namuose reikia ar nereikia.
Jonvabalė parašė:
Sveikos mamytės, noriu savo dukrytę palepinti naujais žaisliukais ir knygutėm, gal turite kokių įdomių, išbandytų žaisliukų, kurie patiko jūsų vaikučiams? 🙂 jau sen…
Mano paskutinis pirkinys buvo grajanti puzle.
Baby19 parašė:
O kokia geriat?
Pankolio, ramuneliu ir dar yra Puksio ir Kniurkio arbateles is Acorus.
Daznai negeriam, bet karta nuo karto, kai ir pati noriu, tai ir jai uzplikau.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai