a_uk parašė:
"Savarankiškas vaikų miegas. Švelnūs metodai ir praktiniai patarimai". Vakare pažiūrėsiu pasakysiu ar vertas tų 20 eurų ar tik kvailumo mokestis![]()
Gerai lauksiu, nes irgi galvoju, kad būtų idomu sužinoti ir gauti patarimų 😊
a_uk parašė:
"Savarankiškas vaikų miegas. Švelnūs metodai ir praktiniai patarimai". Vakare pažiūrėsiu pasakysiu ar vertas tų 20 eurų ar tik kvailumo mokestis![]()
Gerai lauksiu, nes irgi galvoju, kad būtų idomu sužinoti ir gauti patarimų 😊
Gile2019 parašė:
Skamba labai gražiai, o ką daryt, jeigu vaikas klykia padėtas į lovytę, o ne dūksta kaip pas jus?
Anksciau taip ir budavo ir nebebandydavau.. O pirmaji vakara irgi klyke, iskentejau 2 minutes. Parejau i kambari, paguodziau ir atsigule, paglosciau ir uzmigo.. Ar atejo amzius, ar laikas, ar nusistatymas, nezinau. Bet nuo tos dienos niekad neverke guldama..
a_uk parašė:
Maniškė tai pilnai pabudusi būna. Jei paimu ant rankų, tai isterija per pusę sekundės baigiasi.. rėkia tik jei neimu. Tada tas mano glostymas ar apkabinimas nepaėmu…
Parašykite atsiliepimą, lauksim.
Maniške užmiega tik ka nors apsikabinusi (nebutinai mane - tinka ir pvz seneliai), bet lovytej be sansu uzmigdyti.. noreciau ismokyti, bet nezinau nuo ko pradeti, nes tie paguldymaj,glostymai nepadeda.. stojasi ir lipa i musu lova, galop asaros ir isterija 🙈 perkeliu miegancia arba miegu kartu🙈 o naktys pas mus ivairios, kartais gerai miega, kartais labai blogai.. neatseku, nuo ko priklauso..
Gal kuri susidūrėte ? Mergyte šiandien paryčiais pasituštino tamsiai žaliai skystai su gleivėmis ir pilvuką pute? Gali nuo dantuku būti gleives, nes dabar lenda iltiniai, ar čia nuo maisto lyg nieko neįprasto nevalgė... ačiū ( gydytoja atostogauja iki pirmadienio tai gal kuri susidūrė su panašia situacija)
Baby19 parašė:
Gal kuri susidūrėte ? Mergyte šiandien paryčiais pasituštino tamsiai žaliai skystai su gleivėmis ir pilvuką pute? Gali nuo dantuku būti gleives, nes dabar lenda ilt…
Gali tiesiog i maisa kazkoki sureaguot. Vienas kartad tai nieko tokio. Stebekit toliau
Aš vyresnėlės nemokinau užmigti pačios. Iki 3.5 metų miegojo mūsų miegajame, bet savo lovyteje. Migdydavau visada tiesiog šalia būdama ir galvytę nugarytę glostant. Nuo 3.5 metų perkėlėm į didelę lovą jr jos kambarį, bet migdžiau ir toliau šalia gulėdama kol užmigs. Šiais metais, kažkur nuo 5.5 metų jau kartais pavyksta susitarti, kad užmigtų pati, bet kartais dar ir pagulim šalia. Kažkaip man nepriimtina mokinti vaikus migdytis pačius. Atrodo ta vaikystė tokia trumpa, norisi pasidžiaugti buvimu su vaiku. Aišku jeigu toks pagulejimas šalia nepadėtų užmigti ir vaikus reikėtų supti ant rankų (ko niekada nedariau nei su vienu vaiku) gal ir daryčiau kažkokius pokyčius. Ką norėjau pasakyti, kad nebūtina vaikų mokinti užmigti patiems. Ateina laikas, kai jie patys to išmoksta. Bet čia tik mano asmenine patirtis. Jeigu jums tai nepriimtina, darykite pagal save 😊
ilon@ parašė:
Mamytes, kurios skiepijot vaikus MMR vakcina, ar pakilo temperatura ir po kiek laiko. Mums praejo 14 dienu po skiepo, sianakt pakilo iki 38, tai galvoju,ar cia nuo …
džiaugsmiukas parašė:
Ačiū, matyt ir bus reakcija i skiepa.
Baby19 parašė:
Gal kuri susidūrėte ? Mergyte šiandien paryčiais pasituštino tamsiai žaliai skystai su gleivėmis ir pilvuką pute? Gali nuo dantuku būti gleives, nes dabar lenda ilt…
Buvo taip sia savaite, kadangi pora tik kartu tai nesureiksminau
Gal dantys, gal maistas koks ar pan. Del keliu kartu manau sukti galvos nereikia.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai