goduks01 parašė:
Tai va buvau pas gine, ultragarsa dare vaginalini, pasake, kad yra 4 savaites ir liepe ateit po dveju savaiciu 🙈🙈
Mazulytis dar
o kada mm buvo?
goduks01 parašė:
Tai va buvau pas gine, ultragarsa dare vaginalini, pasake, kad yra 4 savaites ir liepe ateit po dveju savaiciu 🙈🙈
Mazulytis dar
o kada mm buvo?
-BD- parašė:
Mazulytis daro kada mm buvo?
![]()
Sausio 9
redhair parašė:
o kur jus ta progesterona gaunat? turi daktare israsyt? nes cia tai beprasmiska, net kraujo nedarys jei spaudimas nrml ir viskas ale gerai.
Prg tiria privaciose kraujo tyrimo labaratorijose, pvz Antejoje, jis zinoma yra mokamas, su tuo kraujo tyrimo rezultatu tada galite eiti pas ginekologe ir pasikonsultuoti
waiwa1401 parašė:
Daktare skyrė. Pradžioje bandė gydyt be antibu, nes pasakiau kad tik pradžia nėštumo. Tai pusantros savaitės ištempė. Labai pablogėjo, nebuvo ka daryti🙁…
Klausiu nes man buvo tapati situacija galvojau kad isprotesiu baisus galvos skausmas ir kvepuoti neimanoma.bet as isigydziau be antibiotiku per 5dienas.bet kiek zinau,kad ira antibiotiku kurie skiremi nestumo metu ir nekenke tai linkiu jum pasveikti ir manau viskas bus gerai.nes manau gyditoja zino ka israso😊
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Siandien pasidariau testa ir pamaciau du bruksniukus. Tik si kart visai nenudziugau, nes bus netyciukas. Baime didziausia apemusi, dar net vyrui nepasakiau nes bijau, ir zinau kad jo reakcija nebus gera, ir manau netgi siulys man valyma darytis, nes siuo metu auginam 6men sunu. Neisivaizduoju kaip reikes susitvarkyti su dviem..
diana80 parašė:
Klausiu nes man buvo tapati situacija galvojau kad isprotesiu baisus galvos skausmas ir kvepuoti neimanoma.bet as isigydziau be antibiotiku per 5dienas.bet kiek zin…
Labai jums ačiū😊 aš ir tikiuosi kad viskas bus gerai. Antibus skyre kuriuos galima neštumo metu gerti. Bet visada geriau negerti ypač tokiu ankstyvu neštumo metu.. smagu kad jums pavyko pasveikti be stipriu vaistu😊
Evelina9 parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Siandien pasidariau testa ir pamaciau du bruksniukus. Tik si kart visai nenudziugau, nes bus netyciukas. Baime didziausia apemus…
Nu bet nesisaugojot, tai žinojot, kad taip gali nutikti
visos susitvarko ir jūs susitvarkysit
Sarune27 parašė:
Nu bet nesisaugojot, tai žinojot, kad taip gali nutiktivisos susitvarko ir jūs susitvarkysit
![]()
As visada skaiciuodavau vaisingas dienas, tai tik per nevaisingas nesisaugojom, ir pries pirma vaika taip saugojomes ir viskas ok buvo, o dabar uzkibo.
Evelina9 parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. Siandien pasidariau testa ir pamaciau du bruksniukus. Tik si kart visai nenudziugau, nes bus netyciukas. Baime didziausia apemus…
Gal nėr taip baisu🌺 bus mažas skirtumas tarp vaikų, užauginsit ir pamiršit šituos "vargus", dviese vaikams bus linksmiau augti.🤗 sekmės pokalbyje su vyru,viskas bus gerai ir lauksim su gerom žiniom.
Aš dar su klausimuku ,esu prisiregistravusi vienoje poliklinikoje ,bet noriu į kitą persiregistruoti arčiau namų. Tai kaip ten eit į aną polikliniką išsiregistruoti ir tada tik į kitą registruotis ar tiesiog nueiti į tą naują kur noriu užsiregistruoti ir registruotis ir mane automatiškai išregistruos iš anos senosios. Nes pagalvojau ,jei kas blogai ar negerai tfu tfu tfu ,perbėgt per gatvę ir poliklinika ,nei važinėt ten į tą senąją.
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai